Monday, 27 May 2013

What do you think of this?

*le boss : Mulan, come inside for a while.
*le me : Ok boss.
*le boss : I want you to prepare this slide. Here's the draft. Read it and expect to see receive the slide tomorrow.
 
*le me : (OMFG! WTF is this!?)... ok boss!
 
 


The paper from the boss.


 
 
 The paper submitted to  the boss.
 
 
 
Seriously!!? Yeah... it is happening!
I think I can call myself a mind reader.
 
 
 

13 comments:

  1. huiyo..
    i tgk paper bos u bg pon tak faham..
    dasat oh..

    ReplyDelete
  2. aku x paham langsung ape bos ko lukis....

    ReplyDelete
  3. kahkahkah....

    ni mesti anak kesayangan bos ni...

    sebab tu cool je bile bos bagi cm tu kan...

    :)

    ReplyDelete
  4. oh lol aku ingatkan boss ko dah salah bagi kertas conteng2 personal dia mula2 tu XD

    ReplyDelete
  5. Or the other way round? You've been selected because they know your skills..

    ReplyDelete
  6. haha ur boss drawing r so cute XD

    ReplyDelete
  7. @4feer8: Mmg x faham dan xleh blah..

    Hime: Hahaha... sangat blurr kan..

    RapulzeL: Kesayangan la sangat..

    Plain: Rasa nak gelak tak sampai hati. Nak gelak pun kena buat jugak. Adoii...

    Dilla: That is not the only one. Loads of em. craazzzyyy!

    ReplyDelete
  8. u shud make an art gallery for ur boss daily doodlez

    ReplyDelete
  9. Hahaha... dilla.
    Damn.. if she caught me, I am dead.

    ReplyDelete
  10. aku sama la macam Ha..tengok sketch tu langsung x faham apa2..even x nampak apa2 selain perkataan caller dgn hello..

    bawah tu baru faham..memang betul2 mind reader nih..hahaha

    ReplyDelete
  11. Hahah.. harus byk bersabar dgn bos nih.. tp xpe. dah resign. so, tak perlu dah jumpa doodle pelik2.

    ReplyDelete
  12. Rasanya len baca bedasarkan isu semasa so boleh la agak boss nak macamana.. :)

    Musti boss salu komplen pasal unatatended call kan.. :)

    Anyway new boss pon tak tau lagi Len hehe anyway good lucks ;)

    ReplyDelete
  13. Ala... dia x komplen. Departmen lain yg komplen.

    ReplyDelete