Friday, 15 March 2013

Sape yang bungux!?

March 13, 2013
*le len Inouie sedang berbaring di atas katil selepas balik dari gym. Jari rancak menaip dan tekan 'Send' to 'Hairro'.
11:17 pm

Len : Sy ada muscle!    11:17pm 
 
 
Hairro: Behh    11:11pm
Hairro: Hahaha    11:11 pm
Hairro: ok    11:11pm
=p    11:18pm
Tp depan jak. Tricep masih belum ada.    11:18pm
 
 
Mau tricep juga?    11:13pm
Hahaha    11:13pm
 
Ya.. sbb tricep yang buat saya nampak macam 60kg dlm gambar    11:24pm
 
Haha    11:20 pm
gud luck    11:20 pm
 
Hehe..mcm mana suda sana ?   11:27pm
 
Ok suda ni.. tapi masih berjaga2 la    11:22pm
Aktiviti semua normal sudah    11:2pm
tp malam masih sunyi la    11:22pm
    11:22 pm
Ko pikir ko ja ada? Sy pun ada sudah.. hahaha    11:22 pm
 
Hahahahahahahahahahahaha..... 11:31pm
 
 
nehhh...    11:26 pm
hahahah    11:26 pm
 
 
SERIOUSLY Brother!!!!?
 
 
Y U GOT BIGGER MUSCLE!!!!?
 
p/s: Aku ke adik aku yang bungux?
    (Ye.... aku tau! Aku yang bungux)
 
 


25 comments:

  1. hahahahah kalo nak lawan juga ko kne amik steroid... tak payah laaa hahaha XD

    ReplyDelete
  2. bungux ~ burung pungux? lol..

    Wah len ada mucle.. boleh tolong saya angkat barang kah. Adakah ini hasil dari selau ber"smash" tu?

    ReplyDelete
  3. hohoh... mmg xleh nak lawan.
    Bungux = bongok.

    Hahaha... smash? ni hasil Kelly Kelly day

    ReplyDelete
  4. ah...nampaknye komenku masuk spam lg...huhuhu

    ReplyDelete
  5. hahahaha... plain. kenapa la ko selalu masuk spam. hoho

    ReplyDelete
  6. xde maknanya nak amek steroid bagai. makan mekdi dah cukup. :p

    ReplyDelete
  7. Mungin ada komen yang censored tu sebab masuk spam lol..

    ReplyDelete
  8. owh, bongok. hehe mcm bodoh la. hehe hana panggil bengong.:)

    ReplyDelete
  9. aar Hana... adik beradik bengong kitorang ni. Hahah.. smlm dia hantar gambar abdomen dia. Tp yang tu censored la. haha...

    Woha: Mcm best jer..senang siket. 2-3x seminggu 8-10 rep, 3 sets.. senang jugak. :) (tetiba bersemangat)

    ReplyDelete
  10. anon 18:21... tak, sbb aku peramah :p

    ReplyDelete
  11. hahahaha... aku stil heran kenapa ko selalu amsuk spam plain.

    ReplyDelete
  12. kenapa nak muscle? alaa len..

    ReplyDelete
  13. 4feet8 - Jangan terkejut kalau Len nanti jadi Macam Ini

    hohoho..

    ReplyDelete
  14. 4feet8: hahaha... xde la nak muscle banyak.

    Tapi takdenye jd bdn mcm batu okay~
    Hehehe.. L

    ReplyDelete
  15. pehh.. hebax2.. ^^,

    good luck. semoga dapat six pack secepatnya. hehehe

    ReplyDelete
  16. jom bina tangan yang sasa sama2 jom..hehehe

    ReplyDelete
  17. hahaha..yg adik kau pun melayan jer citer pasal muscle kau..

    ReplyDelete
  18. Hans: tak byk pun lg.. stil in progress..

    Enchik H: Hahaha... sabo jer la dpt kakak macam aku kan. Kena layan semua karenah. Kalau x, aku hantar spam lipan kat whatsapp dia. Bg hang. XD

    Tempoyak: Errr.. takut ker? :p

    ReplyDelete
  19. Aku pegi jugak gym.Naik la jugak 8kg dari 54 smpai 61kg sekarang. Tapi still nampak kurus. Sedih.

    ReplyDelete
  20. Ok la tu... dah hit 60KG.
    Xde la below 60 kg..
    below tu mmg keding la..

    ReplyDelete