Friday, 29 March 2013

Mysterious toilet seat!

Wanna poop!! run.. run.. run..




....

...


....
Toilet seat is closed. Hmmmm.......
I wonder what is inside. Mystery!
So much of bad surprise before..


 Or WORST than that?



Arrrrgggggghhhhh!!!! Damn!
I can't take any surprise anymore..
Run to other toilet!



p/s: I hate when public toilet seat's cover is closed.







20 comments:

  1. hoho..horror. er floor tu ada berapa company?

    ReplyDelete
  2. toilet opis aku,pam punyer switch kat belakang seat, so bila nk flush kne tutup dulu mangkuk tandas.

    setakat ni lom jupe lagi aa mende bukan2, haha

    ReplyDelete
  3. len pun x pernah... tp imaginasi jer melebih2.
    Takut.

    Floor tu 1 company jer guna..

    ReplyDelete
  4. huhuu... kalo aku la, aku akan flush dulu baru bukak seat tuh...

    ReplyDelete
  5. bijak idea plain! cuma benci tpaksa buat mcm tu..

    ReplyDelete
  6. Kalau dah macam tu, tahan sampai balik rumah baru poop-poop.

    ReplyDelete
  7. ini kisah sambungan mysterious hair ka? HAHAHA

    ReplyDelete
  8. huih banyak kes toilet ek?

    Aku fobia masuk toilet awam :|
    tersangat fobia

    Nasib toilet opis ok cleaner selalu cuci.. tapi kekadang still ada jenis yang terlupa flush..

    haiya..



    ReplyDelete
  9. oh geez , u really hve issue with public toilet . n i tot im the only one :p

    ReplyDelete
  10. My Tips..

    Kalau tertutup risau ada surprise sila la flush dulu.. :)

    Kalau flush rosak sila la keluar tak payah buka lagi dah..nanti kena heart attack lol.

    ReplyDelete
  11. Kalau dah terdesak tu susah jgk merok.

    momon: Hahaha... jenis2 misteri nih..

    Anon: Toilet mmg sangat OCD place bagi aku. Breathing in the toilet is infectious bg aku.

    Dilla: I really have issue with toilets.

    Woha: Good idea! Toilet ni belonsg to the company.. tp staff more than 100 org.. so, ramai la.. tu yg jd gross.

    ReplyDelete
  12. infectious huh.. :)
    minta company sewa office kat hotel ;)

    ReplyDelete
  13. haha.. len. telah terjadi hukum karma la. tetibe toilet duduk rumah ku tak boleh flush. memang hampeh. kena tadah sebaldi air tuk jirus.
    eh? apakah motif citer kat len nih.. kekeke

    ReplyDelete
  14. uit len bile ko nak sambung citer on9 guy? keskeskes...

    ReplyDelete
  15. Yala Kak Plain83, Apa agaknya dah jadi with that guy? ada second date third fourth? lol :)

    Len ;) ada sambungan ke? huhu

    ReplyDelete
  16. Howdy! Would you mind if I share your blog with my
    zynga group? There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers

    Here is my blog: bathroom in northern virginia

    ReplyDelete
  17. hahahahahha..ehem!!!
    teringin jugak ko tau yer plain.
    ada dlm draft.

    :p

    ReplyDelete
  18. eh aku rasa macam dah pernah baca entry ni..aybe just baca jer kot, tak drop komen..

    ReplyDelete
  19. aku rasa macam ada typo tadi..ah abaikan jer la..hahaha

    ReplyDelete