Wednesday, 6 February 2013

Wordless Wednesday : My Classic Hobby

Semua orang ada hobi. Aku pun ada. Banyak hobi.
Ini salah satu hobi aku yang klasik.
A very classic hobby of a *le kuno Len Inouie.

Yogi Bear - Sunday, Feb 06 2011
Darkest Hour - Wednesday, Jan 04 2012
Here Comes The Boom - Wednesday, Jan 02 2013
 
How about you?What is you hobby?
 
P/s: Hari ni hari Rabu.. esok Khamis... pastu Jumaat! Pastu Cuti!!!!!!!!
Tak sabar nak pi skytrex extreme challenge!
 
Ini bermakna, *le Len Inouie akan bergayut di atas pokok selama 2-3 jam pada hari Ahad ni kat Skytrex Taman Pertanian Shah Alam. Hehe.. 

 
ExciteD!
ExciteD!!
ExciteD!!!
 

11 comments:

  1. owh taman pertanian... mai ler visit taman pertanian perlis bulan april n may nnt, dapat mangga harumanis.. anggur pun ade XD

    ReplyDelete
  2. hehehe... taman pertanian perlis?

    ReplyDelete
  3. owh outdoor ke len?.. lama tak beroutdoor camp dalam utan minum air bukit mandi sungai lalalala.. mana geng yea..

    musim angur sekarang ni ke Plain?

    ReplyDelete
  4. apa ya hobi? mmmmmmmm..
    sebenarnya suka sukan extreme, tapi bila geng2 ramai dah berfamily, xda kaki terus. awalthn 2011 ada gak main water rafting. teringin nak main games extreme kat sunway piramid. jom len, bila2 free..

    ReplyDelete
  5. eh, sunway lagoon. adoi...tersalah2 taip.

    ReplyDelete
  6. Len nak try bungee jumpy! NAK X?
    Anon.. silala jgn beranon. Len xtau nak ajak kalau forever anon. :(

    Kalau x menganonkan diri, boleh terjun sekali. hohoh..

    Plain awal2 dah tarik diri. Adrenalin rush bukan plain. XD

    ReplyDelete
  7. dek non, anggot ni x dak musim yg specific, bleh dikatakan dia ada saja bila2, ikut pokok tu scr individu.. tak mcm harumanis, kalau harumanis mmg bleh dikatakan consistent april-may stiap tahun.. kalo nak mai perlis, elok mai masa musim harumanis, bleh beli anggot skali alang2 mai pusat pertanian bukit bintang perlis ^^

    ReplyDelete
  8. kikiki len.. anggot tu anggur dalam dialect utara pekat :p

    ReplyDelete
  9. Len,
    Nak ajak ke? huhu nanti kita menjelmakan diri.. lol..

    Tengkiu Kak Plain..
    Nanye ni sebab wonder pernah pi perlis naik kereta cable masuk gua apa ke namanye tu.. Then on the way balik nampak la ladang angur tak jauh dari situ tapi tak tahu boleh masuk singah atau tidak.. Boleh singah je ek.. diroang bagi makan angur ke.. huhu..


    ReplyDelete