Wednesday, 19 December 2012

Wordless Wednesday 19.12.2012

My 1 Malaysia Team
Galactic Laser Tag Tournament @ Laser Warzone [e-curve]
p/s: Pengubat kekecewaan paintball yang kena cancel hari tuh.. 

15 comments:

  1. wah..bes ke len? belum pernah dgr lagi.. salu main paint ball je..best. sampai 2minggu baru lebam hitam hilang..hihi..

    ReplyDelete
  2. hehehe.. nasib baik ada pengubatnya kan?hehehe

    ReplyDelete
  3. Best!Sgt best. Ok! Anything shooting memang la kegilaan seorang Len. XD

    Anything adrenalin rush memang kegilaan seorang Len juga.

    ReplyDelete
  4. kurang thrill kena peluru hehe.. :)
    boleh la lepas gian

    ni laser point kan?

    ReplyDelete
  5. memang ler x best macam paintball. Tp buat masa skrg, aku xnak lebam2.
    Xkan balik kampung aku nak tunjuk lebam sana sini. Esp kat kenduri kahwin saudara. Hahah! Mak aih~ lg la teruk aku kena nanti.

    ReplyDelete
  6. Saper suruh bagi lebam orang nak bagi orang lain lembam tembak dia dam dam dam :P

    ReplyDelete
  7. owh adrenalin rush is bad for meh..my heart can't take it XD

    ReplyDelete
  8. Yang tangkap gambar lar :)

    ReplyDelete
  9. aku dapat agak mana satu Len.. dlm pic atas belah kanan, dia dok kat hujung kanan.. dlm pic bawah belah kiri, dia dok kat hujung kiri.. betik tak Len? :p

    ReplyDelete
  10. Len menghilang 2 hari ni, msti meriah X'mas dia ni.. hehe, happy holidays Len ^^

    ReplyDelete
  11. Yang ada lipstik merah tu rasanya Len.. Gambar lain tu dia jadi photographer kot :)

    ReplyDelete