Wednesday, 28 November 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

(Berasal dari buasir yang tak busuk sini)
Tuan-tuan dan puan-puan, dara serta teruna yang membuasirotakkan dan mengnoobkan diri sekalian, untuk pertama kali dalam hidupku aku tidak punya kemaluan dan kekecutan perut walau berlemax untuk masuk entry ini.

Entry Kegemaran : http://buasirotak.blogspot.com/2012/10/antara-masalah-mental-dan-ajaran-sesat.html
PENEGASAN! Aku bukan peminat ajaran sesat. Itu bukan sebab kenapa aku gemar entry ini.

7 SEBAB (mewakili 7 biji dragonball):
1). Kehebatan seorang stalker yang mengaku noob adalah sangat super saiyan level 3!

2). Ke'insane'an seorang FOREVER ALONE boleh menubuhkan sebuah empayar maya yang deterajui oleh orang terkenal seperti Obama dan Najib. (Kalau tak tau dua nama nih, aku bunuh korang dengan pisau kata-kata yang tajam).

Tuesday, 13 November 2012

Putus tali perut. Wujudkah?

Hai semua...  :) <- imagine me giving the sweetest smile.

Apabila aku nerveous dan speechless, aku suka cover dengan senyuman paling manis dan innoncent  a.k.a blurr . Sehingga satu dewan akan senyum secara tidak sengaja (out of topic).

Menurut jadual Len Inouie, Sabtu adalah free dan Ahad adalah hari perasan alim.

Tetapi pada hari Sabtu baru-baru ini, aku telah terpaksa bekerja. Emm! Takpelah.. (ayat redha)
Lepas kerja aku pi kelas yoga. Aku aim nak dapat buat headstand...
Headstand macam ni..