Saturday, 23 January 2016

Muhasabah 2015.

Apa khabar semua?

Sambil mendengar lagu Hello - Adele, *le Len rasa macam blog ni sepi sangat.

Mungkin sebab *le Len dah makin tua dan berasa makin matang. Hahahah...

Seperti tahun-tahun sebelumnya, bila tahun baru mesti ada azam baru kan?

Tapi sebelum buat azam baru, mari kita semak semula resolusi tahun lepas.

Eh, kat mana dah entah buku tu.

Tak jumpa!

Tapi ada jumpa gambar.



  1. Bersenam minimum 3 kali seminggu.
  2. Makan sihat setiap hari.
  3. Sembahyang setiap hari.
  4. Mengasihi setiap hari.
  5. Tulis buku.
  6. Sayangi diri sendiri.

Ermm...

Pencapaian.. dalam 60% tercapai.

Ok.

Sekian.

Anda pulak bagaimana? Adakah anda sudah muhasabah diri tentang pencapaian pada tahun 2015?


3 comments:

plain83 said...

Nice resolutions len, lebih kurang macam aku je ;3

Len Inouie said...

Tapi yang tu tahun lepas punya..tahun ni x buat lagi.
Hahah

plain83 said...

Resolutions tahun lepas dengan tahun ni punya pun tak banyak beza je untuk aku, ada beza, tapi tak banyak sangat ;3