Monday, 26 January 2015

Post untuk menunjuk-nunjuk.

Sambil mendengar Plain 83 menyanyi, aku terfikir untuk curi tulang dan buat post ni.

Khabar *le Len semua elok belaka. Kekal montel.
Oh! Lupa plak, hari tu masa *le Len kat Bali dia bajet dia hebat.
*le Len cuba bertanding burpee terbanyak dan natijahnya, sakit pinggang sebulan.
Tapi sekarang dah okay dah.
Selain itu, semua elok belaka.

Naik pangkat lagi!!!! Hell yeah!!!
Nak belanja korang semua tapi tak cukup kaya nak buat camtu lagi.
Meh nak belanja selpi sepukul.

Hujung minggu ni *le Len akan bertolak ke London.
London gitew..... pergh!! Dada bergelora. Terlalu terkinja-kinja.
Nervous weh!!!

Bila dah sampai sana, *le Len nanti snap gambar banyak-banyak pastu post kat sini sekadar untuk menunjuk-nunjuk.
(Cis! Nak kena tampar nampak)

Silakan tampar diriku laju-laju kerana nampaknya diriku semakin lupa diri.


Comel tak kitorang? Nama dia Kimberly




NOTA KAKI : Terima kasih sekalian bloggers yang sentiasa menjadi inspirasiku.


1 comments:

plain83 said...

Hahahah pepepergh congrats Len! Jangan lupakan diri dan diri kitorang kat alam blog~ Nanti blanja aku fridge magnet London? hahah~ X3

Aku kadang2 layan gak ko nyanyi kat soundcloud ;3