Thursday, 12 December 2013

Perlukah?

Sejak aku tukar tempat kerja..

Banyak benda dah berubah...

Mungkin semakin gila?

Mungkin Tidak?

Aku speechless sebenarnya...

Aku tak tau nak start kat mana...

Mungkin aku perlu cakap 'straight to the point'.

Walau betapa cinta aku dengan blog ni...

Tp mungkin ini yang terbaik..

Masa aku sedih... korang semua la jadi supporter walaupun korang x pernah jumpa *le Len.

Tapi demi masa depan, aiseh.. tragic benar.

Aku dah buat keputusan..

Aku terpaksa 'disable or delete' blog ni nanti...

Tarikh? Belum diketahui.

:(


6 comments:

4feet8 said...

alaaa.. kenapa len?

plain83 said...

oh noesss Len!! :'(

okeh nnt apa2 hal aku tegur ko kat youtube or UG, kalo aku turun KL nnt aku teringin nak jumpa ko n hime :')

Haiya.. said...

Apa pasat ni Len..
kalau bz takpa kami faham..

take ur time lor..

dilla said...

lennn happy new yearghh

plis dun stop blogging

i was like dat too , but lagi lama lagi rasa kosong jiwa ni my whole life is pointless .. bcuz i need a plce whre i can blurt out all my stories n stuff once a while ..

firdaus m said...

no need to delete even kalau sibuk.

biarkan saja.

blog ni mcm anak kucing kat tepi kedai makan sometimes.

ko tgh mkn, kitty tu mengiau.

kekadang ko bleh ignore bila ko tgh sibuk (nk abiskan mkn cepat), there will be times ko tgk kt dia kau rasa mcm sayang dan nak bagi makan.

so don't delete, biar je :)

Prince of Noob said...

rindu len jugak hehuehue