Thursday, 22 August 2013

Ini menyedihkan.

Ini menyedihkan!
Serius!

Bulan ni aku ada dua post jer.
Dan mustahil aku nak ada post ketiga.
Semalam boss tiba-tiba cakap semua staff kena p Singapore untuk jadi pasukan sokongan a.k.a support team. Hahah! Aku dapat A1 dalam BM tau.

Apapun, lagi menyedihkan. Aku tak dapat nak pi sebab passport takde.
Sebab? Bukan sebab PTPTN. :p
Tapi sebab.......

Thursday, 1 August 2013

Speechless Thursday

Masa *le Len nak start tulis post ni, dia tekan Home dulu baru cari calendar. Oh! Hari khamis! Eh..jap!
Khamis dahhhhh!!!!??? WTF?

Gila eh... seriously! Aku dah jadi super workaholic sampai lupa hari dah. Ingatkan baru hari <del>sabtu</del>. Eh! Selasa!

Best sangat ke keje ko ni Len?
Hehe... aku rasa best! No further explanation.

Well... well...well...

Selain kerja?
Send aku baru beli hand phone baru dah masih terkial-kial dengan QWERTY. Duhhh... gila outdated.  Orang pakai qwerty dari 20th century tau dak? Sekarang dah 21st century.  Nak lebih 10 tahun ko lagging Len. Ni la orang bumiputera. Lambat! Lol..
weh.. ko pun sama. Jangan nak perasan jadi mat salleh celup atau cina kulit gelap mata tak sepet time bulan puasa dengan harapan boleh skip puasa. Duhh~

Aku cuma gedik nak try post guna hp baru. Tadi balik rumah, aku pengsan tertidur kepenatan tanpa mandi. Jam 1130pm tadi aku terjaga dan tunaikan plan aku nak makan buah pear gedabak yang aku beli tengah hari tadi.

Buah pear tu besar gila sampai aku nampak dia macam sejenis makan malam. Aku pun beli. Masa nak bawak balik office, aku duk sengih jer memanjang memikirkan kesedapan byah pear dan kebahagiaan membenamkan gigi arnabku di dalam buah. Boss kata aku gila. Sebab peluk pear sambil tersengih. Aku tak setuju pear tu masuk bakul plastic sebab aku nak selamatkan bumi dari plastik (dengan mata bekaca-kaca penuh azam dan hati tulus suci).

Pffffft!!! Cut the crap Len!!!!
Aku tau korang mesti nak tau apa hp aku beli. S3 mini jer....
=.="

Tapi masa nak pilih handphone ambil masa sebulan lebih!  Kawan aku cakap 'ko ni pilih handphone pun ambil masa lebih sebulan
Pilih pakwe tak tahu la berapa lama'..

(I'm not listening)