Wednesday, 17 July 2013

Kegilaanku sudah diiktiraf!!

Pada 7.7.2013, kira-kira jam 4 petang, *le Len menerima panggilan daripada kakaknya. Itu adalah satu perkara yang sangat jarang berlaku di dialam hidup seorang *le Len. NOBODY CALL *le Len OKAY!!!!!


*le Len : Nokuro ri? (Ada apa?)


Kakak : Nokuro tu au ko koboros? Moginum ko? ( Kenapa ko tak boleh jawab? Ko mabuk ke hape?'


*le Len : Aik... aibo. bla bla bla.... ( Haish ..takkan lah pulak aku nak minum. sakit kaki. Baru lepas terjun jambatan)


Kakak : Apa dia!!!!? Ko terjun jambatan!? Ko gila ke hape?


*le Len : Ya.. terjun jambatan. Tapi suruh orang tolong ikat kaki dulu la... pastu baru terjun. Kaki tersentap. Sebab tu sakit kaki.


Kakak: Ko memang! Gila! Ko memang dari dulu gila-gila. Jadi? Apa la yang kau dapat lepas terjun jamabatan? Sakit? 

*le Len : Emm... dapat sijil!!

Kakak: Sijil apa? Mana ada orang bagi sijil terjun jambatan!!


*le Len : Sijil Kou'ulau a.k.a sijil kebengongan, sijil kegilaan!


Kakak: Aik... aih... aih... bodoh punya budak  kau ni woo. Langsung tak patut! Bahaya la tu! Lain kali jangan buat lagi!



*le Len :  Okay... lain kali tak buat dah...



Selepas perbualan telefon berakhir, *le Len meng'whatsapp'  adiknya Hairro dengan satu gambar..


*le Len:

Hairro: Gilaaaaaaaaaaa!!!!! Bila ko naik!!!? Oh... ada tarikh pla.

*le Len : lalalalalala

Hairro: ok. baiklah

*le Len : Jadi kau bila lagi?

Hairro: xpa... xpa... emm xtau... kena tunggu kawan.


*le Len : Kalau ko plan pi, ajak saya sekali. I am addicted!


7.7.2013  
MY INSANITY IS CERTIFIED!



SEKIAN. SELAMAT BERPUASA KEPADA SAHABAT_SAHABAT YANG BERPUASA. KEPADA YANG TIDAK BERPUASA, BILA NAK PUASA PENUH? Oooops!

9 comments:

plain83 said...

gilerrr ada sijil tue lol.... mampus tak berani aku XD

Anonymous said...

wow best nye^^

-m84-

boni kacak said...

nak ikut nak ikut..hehehe

ym_bundle said...

'Moginum ko'hahaha..best ayat ni...

apapon congrats len..lain kali terjun la lagi..

4feet8 said...

super jeles..
jeleeeezzz.. hehe
memang dah lama nak gi. tapi takde geng nak gi.. adik lelaki yg salu join naik gunung pon takmo bunje.. sobs..

Woha said...

woha.. boleh base jump dari menara kl pulak deh..

kumpul sijil extreme banyak2..

p/s: len kali pastikan dia ikat kaki betul2 elakan sentapan yang menyakitkan.. :)

Len Inouie said...

4Feet8.. lain kali kalau Len p, Len gtau. EN.kacak kalau nak join, sila2.

Woha: Haha.. bukan sebab ikat kaki salah. salah terjun. hahaha..

Bundle.. mmg plan nak pi lagi. Tak puas hati!

Hahaha.. plain mmg xkan pi. Tak payah ajak. :P

Mohd fahmi said...

Time bila ambl sjil ni???sy br trjun tapi tiada sijil apa2 pun...sunway lagoon

Mohd fahmi said...

Time bila blh ambil sijil ni??sy br trjun tapi xdpt apa2