Wednesday, 19 June 2013

Wordless Wednesday (lah sangat) Part II

Second week in the new office mates from this post.


More bean bags!!!!

:)


16 comments:

4feet8 said...

jeles tgk kacang tu. rasa nak curik sebiji.. =.='

woha said...

woh leh tido kat opis mcm ni :D

Ym.Bundle said...

sapa mohawk tu? gila pacak..haha

Len Inouie said...

4Feet8: Banyak gila kacang kat sini. Lunch jer, tido atas kekacang.

Woha... memang leh tido.

Bundle: Mohawk ni pun dak 1 opis jugak. :)

boni kacak said...

dasyatnya.. boleh fesyen mohawk masa kerja.hehe

Anonymous said...

boleh pakai cosplay tak pi kerja :D

plain83 said...

wah stylo betui pi kerja tempat cmtu, hari2 mau pegi opis kalo cmni XD

hime s said...

lama x main pool....

Len Inouie said...

Ni masa lunch time kerja la ni...
Dak mohawk tu pakai singlet jer dtg keje.

Hari jumaat jer lelaki wajib pakai seluar panjang.

Anonymous said...

apasal plak jumaat?

plain83 said...

len chan, how's the air quality over there? i hope it's not all that bad :(

Anonymous said...

Very bad plain. sakit2 tekak.
pagi2 kahak macam semacam jer.

Len

plain83 said...

hope it rains soon over there len, kasi reda skit keadaan... kat sini dah ada skit, tapi tak obvious la... huhu pakai mask leklok len, take care ne (>3<)...

mecha_praline said...

style officemate ko len.

Anonymous said...

pergh...rambut mohawk pon boleh kerja ye....kalau bogel pon, mesti boleh kan?? kalau u bogel pergi kerja, konfom semua lelaki ofis u rajin masuk kerja....

Anonymous said...

Menatili anon macam ni la yang buat aku meluat.