Friday, 12 April 2013

KOMEN BUKAN ROMEN

Ada orang komen aku...
orang tu kata...

 "blog ko nampak miskin!!!!!!!!!"
miskin sangat ke rupa blog aku?
macam mana nak buat blog nampak kaya?
Buat duit berguguran dari langit!?
Persoalan di sini, perlukah aku tukar layout blog lemax ni? Seperti aku nak tukar kerja sebab aku lulus temuduga hari itu?

14 comments:

4feet8 said...

eh eh. aku suka muka surat blog kau ni. ada gaya tersendiri. mcm baca e-diary. er..tapi terpulanglah pada keselesaanmu.. ;)

pg td baru baca what apps.. mlm td tido awal.
nak suruh len buat solat pun tak boleh.. hehe..

hime s said...

aku rasa cam sempit sikit sebab side bar banyak sangat..

Anonymous said...

Kaya lar tu
Byk sangat iklan :P

Zack ( The Original) said...

Len,sekarang apa coba kau tanyakan pada dirimu..

kau berblogging untuk apa?

Bagi aku?Aku berblogging bagi melampiaskan Nafsu serakah aku menghentam dan mengutuk apa yang aku tidak suka atau saja suka2. kehkehkeh

Saranan aku,jadilah diri kita..bagaimana rupa blog itu..itulah rupa dalaman kita..

Len Inouie said...

Lol. 4feet8 nak suh len semayang tahajud ke? Takpe.. emroyan tgh malam jer tu..
:p

Hime: Aku pun rasa layout ni sempit kadang-kadang. side bar ni kalau boleh aku nak lenyapkan tetapi aku tak hebat lagi nak alter layout. T.T

Anon: Tak tau mcm mana orang tu kaitkan blog aku dengan nampak miskin.


ZacK: terima kasih atas saranan. Blog lemak biarlah macam ni jer.
Macam buku, macam miskin. Tak perlu nak lip lap sana sini. Buat daun berguguran yang menyerabutkan jiwa. Kalau orang mampu baca tanpa aku perlu tulis lagi bagus.
entah2 aku kompius simple dengan kemalasan melampau.

Anonymous said...

Len kena bubuh gambar handbeg Birkin dan juga permata dari Jacob & Co ;)
baru nampak kaya dan mewah :)

Mat Todak said...

len kena letak gambar lurah tetek barulah up-to-date....

dilla said...

nah , i like it . better dr blog yg banyak glitter bling2 n pasang lagu yg annoying

zulhilmi tempoyak said...

itu yang aku rasa...

atiera said...

hahahha. alamak.. ade jgk yang komen mcmtu?? klo blog inoue miskin blog saya da papa kedana kot :O

suka hati lah kan. asal x menyusahkan org.. hehehe

btw, tahniah lulus temuduga n dpt keje baru :))

plain83 said...

hahah... takkan sbb letak iklan je org da cop blog ko miskin? aku pun letak iklan tp bukan sbb mengharapkan earning tu pun, aku letak iklan sbb curious nak tau how does the system work.. it's like a harmless experiment, something that i've never done b4, so why not? ^^

wow congrats lulus interview, selamat berhijrah! :D

Woha said...

Romen besh ape len lol.. 18sx :P

Apaon tahniah la Len dapat ofer baru eh?..

Blog ko ni memang nampak mewah la Len.. Maklumlah Kopi Susu berbentuk tu hanya boleh dinikmati oleh orang yang berkemampuan saje :) dan tentunya perlu kopi yang best dan mahal harganya untuk kepuasan maksima :D Mungkin yang kata blog ko Miskin ni adalah mereka bertaraf billioanire.. :)

Len Inouie said...

@ Mat Todak: Rasanya dengan lurah tetek tu lagi murah kelihatan blog ini. Haha..

Dilla: Sm la.. motif blog ni miskin adalah untuk senang nak load.

Tempoyak : Ko rasa apa sebenarnya?

Plain & Atiera: Thanks for the wish. Company baru orang2 dia super crazy..

Encik H said...

hahaha..kalau blog kau nampak miskin, entah2 blog aku dah tahap papa kedana Len..:D