Tuesday, 9 April 2013

kantoi!

Ehem!! <- ni jer opening aku.
 
Hari tu aku join kelas GRIT.
Kelas tu limited untuk 20 orang jer dan kena daftar 20 minit sebelum kelas bermula.
Nak dapat join pun berbaris 40 minit sebelum kelas bermula. Sakit pinggang nak sign-up jer belum training lagi tuh.
 
*le Len Inouie bersemangat nak join sebab nak dapat T-Shirt yang ada tulis 'Trained from good to GRIT'. Sebab sesi tu 'new release'*, trainers ambil gambar untuk koleksi Fitness First. Maka diriku pun termasuk la dalam gambar tersebut.
 
Lepas dapat gambar tu, *le Len Inouie excited nak tunjuk kat someone nih.. macam biasa la. *le Len kadang-kadang macam kanak-kanak riang! Gedik betol! Mujur tak mati kesemputan masa workout ni tau. Sebab tu *le Len bangga sangat nak tunjuk. hehe.. ooopss!


 
Len : Hey, do you you remember I said I joined the extreme workout?
 
Online guy : Yea. Why?
 
Len : They put our photos on their board and I am inside! (dengan muka teruja). Here... (sambil menunjukkan gambar dirinya sendiri)
 
Online guy : Thats crowded.
 
Len : Yup. I got the second round. I was too late for the first round. Second round was done in open area. The 'audience' enjoy watching the 'torturing session'.
 
Online guy : Yup. I can see that.
 
Len: So, guess where I am in the photo.
 
Online guy : Duhhh~ it easy.. thats you! ( sambil tunjuk aku dalam gambar).
 
Len : wow! u're good!.Wait.......That is just an ass.  WTF!!!!? You checked out my ass!!!!!!!!! Damn you!!
 
Online guy: ......... ha ha ha. I'm sorry.. I can't deny that.
 
 
Len : Well, everybody does that. I can't blame you..
 
 
Nasib la aku ni perempuan... kalau aku lelaki yang handsome, mesti aku dah jadi playboy. Kan? Kan? Kan?
Sedangkan aku yang perempuan pun suka tengok ponggong perempuan lain, sahkan lelaki kan?
Gay ke tak gay sama jer.. cuma yang gay usha ponggong lelaki lain...
 
 
 
 
p/s: Plain mesti happy aku mention online guy. Kan? =p
 
*new release : Guna track (lagu) baru dan movement baru.

20 comments:

4feet8 said...

len, mana satu kau..? tak dpt camla..

Len Inouie said...

Oh~... jawapannyer 4feet8 x kenal punggong len lg. :p
hahaha...

4feet8 said...

xda makne nak tgk punggung..haha..
err..misti yg short grey tu kan..?

plain83 said...

hmmm... yg berbaju turquoise n black tights sebelah kiri? just guessing :p

Anonymous said...

Even i have not met len before :) and checked her ass :P

Rasanya sama macam Plain cakap

I think the girl wearing blue turquoise with black tights looks like Len

is it?

Len Inouie said...

=.=! Salah!
That is too skinny.
I am fat.
51 kg with 28% of fat.

So, look for a fatter gal.

plain83 said...

aiyarkkk... hmmm, the one in electric blue shirt with white shorts? hahaha... salah pun x heran coz i've never met len in person, if i have, then mmg bleh kasi penumbuk kat pinggang gua kakaka...

Anonymous said...

let me try again..
Girl wearing Black Shirt?

Len Inouie said...

Hahaha... salah!

Len Inouie said...

Eh..... jap!

PLAIN betul la~~~~~!!
white shorts purple/pink shoes.

:p

clap! Clap! Clap!

Anonymous said...

owh yang pakai baju biru tu yea.. :)
I'll check your ass later :P

plain83 said...

mueheheh... ecceli aku dilemma atr 2 org tu dari awl lg, turquoise blue or electric blue... kalo la aku chose yg electric blue dlu kan dah spot on kena at 1st try kakaka...

tu x gemuk la len, tu sehat n mantap la :p

AHMADxx said...

sihatnya cik len....mesti sedap kalau dapat peluk.....

Len Inouie said...

Ahmad.. silakan berangan. :p
Sebab kalau ko buat, aku hancurkan tulang belulang kau pastu buat sup tulang. Aku siap upload resepi dia kat blog ni.

Hahahahaha..

XD

Woha said...

lar yang bersembunyi di belakang tiang tu rupenye Len :P ingatkan sape la keh keh keh..

Damage berapa Len? then berapa banyak dah bakar kalori hehe.. :)


Len Inouie said...

woha.. tu bukan tiang. Tu Vipr nama dia. untuk angkat ala2 weight lifting.

zack said...

bontot aku berketak len mesti ko suka skodeng kah3 adoi..

baru aku tahu yang pompuan pun minat usha bontot pompuan len kahkahkah

Prince of Noob said...

bontot aku ada kurap...

Encik H said...

hebat gak online guy tu..aku sendiri xtau kau yg mana satu..hahaha

Len Inouie said...

Hahahahaha... ko mesti la tatau aku mana satu.