Thursday, 11 April 2013

Bully Real Story

This short amateur doodle is based on real story of *le Len Inouie..
hope you enjoy it...











ONE YEAR LATER...





P/s: Kalau budak Ijat perasan gansgter tu satu zaman dengan aku, aku dah sembelih kot semua budak tu.
STOP BULLY!!!!!!!




13 comments:

dilla said...

kids can be so mean kan , i was bullied like hell too mase bru pindah dr sabah ke kl. they call me sabah bodoh cuz time tu tgh hot bola selangor lawan sabah . i was only 6 yrs old but they throw stones at me and yell bad stuffz .

tak tahu nk blame sape? izzit parent yg suke cakap lepas marah2 n anak2 terikut2 ,
or media yg asik tunjuk citer keganasan ..

so sad lah .btw congrats for winning the singing cmptition dear . :)


Nick Nashram said...

hahah..nice one.
budak2 skng ni orang suruh p sek suruh jdi pandai..bukan jadi samseng.

Len Inouie said...

kids can be so mean...sabahan girls mostly has black perfect straight hair..and I have curly and not so black hair. They call me ugly. Alienate and isolate. Have to eat far far away from crowd.. continuous for 3 years..

lucky they never hit me coz they know I can break their bones I guess. lol..

@Nick: Budak2 skrg ntah la nak cakap camne. Cikgu pukul, parents nak saman cikgu pulak.

4feet8 said...

curly la cantik.. hehe..

AHMADxx said...

perrhh...fap fap fap sayang...

AHMADxx said...

dulu bulu kote saya kerinting.....kawan2 saya selalu kutuk cakap kote saya hodoh.....lepas habis sekolah, saya ke salun untuk rebonding bulu kote saya, bagi lurus....lepas tu saya warna bulu kote saya ikut warna pelangi......kawan2 saya tengok bulu kote saya dah cantik lalu mereka tidak lagi menghina saya malah memuji saya......

In b4, ini kisah benar....kbai....

zack said...

ni real story ke len?

After ko menang singing competitions tu terus nasib ko berubah?

Kira saham naik mendadak lah ni after winning?hehe

Anyway ganas jugak ko ye..tapi betulkah ko membuli balik orang yang membuli ko?? whoa :p

Len Inouie said...

@Ahmad: ahmad ahmad... ahmad...ahmad yang glamour dan amat beradab lagi sopan santun di khalayak ramai.. syuhhhhhh... g fap urself jauh2 nuh..

Len Inouie said...

@ Zack : Real story.. haha.. pas menang menyanyi, nasib terus berubah sebab ketua pembuli dah kalah.. dia masuk bertanding jugak hari tuh.

Aku tak pernah balas dendam dgn pembuli tu la. Tapi kalau aku dengar orang nangis, confirm aku cari sape pukul. Aku pukul sape yang pukul budak2 lain.

Bajet gengster baek. hahahahaha..

Anonymous said...

Len, Pada pandangan peribadi saya rambut lurus tak lawa, rambut beralun lawa sebab ada corak. Lurus je looks horible.. trus me apalagi bila baru bangun tido macam hantu hahaha.. eh saya pun tak pernahnampak hatu lol tapi selalu potray dalam cerita hantu macam tu la :P


Len Inouie said...

hahah..tq anon.
Anon kat sini semua suweeet. :p

*statement gedik

plain83 said...

hahah eh kat sana mmg tak ramai yg rambut curly or wavy ka? baru tau :P

Len Inouie said...

Aaar... kat kampung aku tak ramai rambut curly or wavy..
dulu kalau curly jer, automatically you fall to unattractive category. hahah..
so weird mindset budak2 dulu.