Tuesday, 30 April 2013

Hari terakhir

Hari ini ialah hari terakhir bulan April. Itu adalah fakta dan kenyataan.
Pada bulan ini, ada beberapa perkara yang menarik telah berlaku.

1). Aku fed up dengan syarikat yang aku berkerja sekarang.

Monday, 29 April 2013

monday blues

On last weekend, my 13 years old of friendship friends flied all the way from the east (Borneo) to come here (west) for a mini reunion (BBQ at the pool side).
 
All of us left our family at the age of 12 - 13 years old... we have been very independent since then. We ate, talked, laughed and do many things together. One thing in common amongst all of us : Independent!
 
Well, some of us of course already married with kids and some of us are still single (like me). One of my friend just ended her forever-been-together relationship because the guy called her BITCH. Hohoho..... bad move man.
 
WTF am I talking about? urghhhh~ oh ya... I have a feeling. My feeling is blank.


 
Monday blues babe... chowbebeh!




BLANK is a feeling too. ~ Len Inouie


"I am not lazy. I just enjoy doing nothing"

Thursday, 25 April 2013

A Simple Happy Life III (My Definiton)

Buat masa sekarang, aku masih tercari-cari rumah kebajikan yang sesuai untuk nak derma baju-baju aku. Cuma sepanjang minggu ini, kepala aku hanya dipenuhi dengan perkataan;
'How I wish Luis Suarez was in Allianz Arena. I would say ' Suarez, Muller and Robben is my treat. Bon appetite!' ' ~ Len Inouie

Monday, 22 April 2013

A Simple Happy Life II

Saudara dan saudari sekalian,
Dengan ini, *le Len Inouie mengumumkan bahawa dia sudah menapau
Ehem! Selamat hari Isnin yang indah kepada warga blogger sekalian.
Pada hari Jumaat malam yang lepas, *le Len Inouie telah memulakan perjalan kepada kehidupan yang lebih ringkas. Sebagai langkah pertama, dia telah menyelongkar semua pakaiannya dan memilih apa yang perlu dan dia pakai sahaja. Dalam proses pemilihan, *le Len telah mengambil beberapa faktor sebagai pemilihan.

Thursday, 18 April 2013

A Simple Happy Life


18 April 2013
WOW!
What took me so long?
 
Today, I decide to live a simple life.
As simple as possible.
Well...

Wednesday, 17 April 2013

Friday, 12 April 2013

KOMEN BUKAN ROMEN

Ada orang komen aku...
orang tu kata...

Thursday, 11 April 2013

Bully Real Story

This short amateur doodle is based on real story of *le Len Inouie..
hope you enjoy it...

Tuesday, 9 April 2013

kantoi!

Ehem!! <- ni jer opening aku.
 
Hari tu aku join kelas GRIT.
Kelas tu limited untuk 20 orang jer dan kena daftar 20 minit sebelum kelas bermula.
Nak dapat join pun berbaris 40 minit sebelum kelas bermula. Sakit pinggang nak sign-up jer belum training lagi tuh.
 
*le Len Inouie bersemangat nak join sebab nak dapat T-Shirt yang ada tulis 'Trained from good to GRIT'. Sebab sesi tu 'new release'*, trainers ambil gambar untuk koleksi Fitness First. Maka diriku pun termasuk la dalam gambar tersebut.
 
Lepas dapat gambar tu, *le Len Inouie excited nak tunjuk kat someone nih.. macam biasa la. *le Len kadang-kadang macam kanak-kanak riang! Gedik betol! Mujur tak mati kesemputan masa workout ni tau. Sebab tu *le Len bangga sangat nak tunjuk. hehe.. ooopss!

Friday, 5 April 2013

Kau ada?

Because of work, I don't really have the time to post lately.. sorry guys!
and because of that too...
I would like to show you my work place..
This area is located in the middle of the office where we can sit and have discussion freely..
I never used the bean bags because I am wearing skirts.. :p
There are more photos....continue reading please