Friday, 15 March 2013

Sape yang bungux!?

March 13, 2013
*le len Inouie sedang berbaring di atas katil selepas balik dari gym. Jari rancak menaip dan tekan 'Send' to 'Hairro'.
11:17 pm

Len : Sy ada muscle!    11:17pm 
 
 
Hairro: Behh    11:11pm
Hairro: Hahaha    11:11 pm
Hairro: ok    11:11pm
=p    11:18pm
Tp depan jak. Tricep masih belum ada.    11:18pm
 
 
Mau tricep juga?    11:13pm
Hahaha    11:13pm
 
Ya.. sbb tricep yang buat saya nampak macam 60kg dlm gambar    11:24pm
 
Haha    11:20 pm
gud luck    11:20 pm
 
Hehe..mcm mana suda sana ?   11:27pm
 
Ok suda ni.. tapi masih berjaga2 la    11:22pm
Aktiviti semua normal sudah    11:2pm
tp malam masih sunyi la    11:22pm
    11:22 pm
Ko pikir ko ja ada? Sy pun ada sudah.. hahaha    11:22 pm
 
Hahahahahahahahahahahaha..... 11:31pm
 
 
nehhh...    11:26 pm
hahahah    11:26 pm
 
 
SERIOUSLY Brother!!!!?
 
 
Y U GOT BIGGER MUSCLE!!!!?
 
p/s: Aku ke adik aku yang bungux?
    (Ye.... aku tau! Aku yang bungux)
 
 


25 comments:

Merok said...

Tak boleh lawan punya

plain83 said...

hahahahah kalo nak lawan juga ko kne amik steroid... tak payah laaa hahaha XD

hana hadi said...

bungux tu apa? hehe

Anonymous said...

bungux ~ burung pungux? lol..

Wah len ada mucle.. boleh tolong saya angkat barang kah. Adakah ini hasil dari selau ber"smash" tu?

Len Inouie said...

hohoh... mmg xleh nak lawan.
Bungux = bongok.

Hahaha... smash? ni hasil Kelly Kelly day

Anonymous said...

ah...nampaknye komenku masuk spam lg...huhuhu

Len Inouie said...

hahahaha... plain. kenapa la ko selalu masuk spam. hoho

Len Inouie said...

xde maknanya nak amek steroid bagai. makan mekdi dah cukup. :p

Anonymous said...

Mungin ada komen yang censored tu sebab masuk spam lol..

Woha said...

Len pi jenguk

http://www.liftingrevolution.com/best-tricep-exercises-for-women/

lalalala.. :D

hana hadi said...

owh, bongok. hehe mcm bodoh la. hehe hana panggil bengong.:)

Len Inouie said...

aar Hana... adik beradik bengong kitorang ni. Hahah.. smlm dia hantar gambar abdomen dia. Tp yang tu censored la. haha...

Woha: Mcm best jer..senang siket. 2-3x seminggu 8-10 rep, 3 sets.. senang jugak. :) (tetiba bersemangat)

plain83 said...

anon 18:21... tak, sbb aku peramah :p

Len Inouie said...

hahahaha... aku stil heran kenapa ko selalu amsuk spam plain.

4feet8 said...

kenapa nak muscle? alaa len..

Hohoho said...

4feet8 - Jangan terkejut kalau Len nanti jadi Macam Ini

hohoho..

Len Inouie said...

4feet8: hahaha... xde la nak muscle banyak.

Tapi takdenye jd bdn mcm batu okay~
Hehehe.. L

atiera said...

pehh.. hebax2.. ^^,

good luck. semoga dapat six pack secepatnya. hehehe

boni kacak said...

jom bina tangan yang sasa sama2 jom..hehehe

Hans said...

wow
hebat2

Encik H said...

hahaha..yg adik kau pun melayan jer citer pasal muscle kau..

zulhilmi tempoyak said...

erk... ok.. not bad.. :D

Len Inouie said...

Hans: tak byk pun lg.. stil in progress..

Enchik H: Hahaha... sabo jer la dpt kakak macam aku kan. Kena layan semua karenah. Kalau x, aku hantar spam lipan kat whatsapp dia. Bg hang. XD

Tempoyak: Errr.. takut ker? :p

Arham Md Ali said...

Aku pegi jugak gym.Naik la jugak 8kg dari 54 smpai 61kg sekarang. Tapi still nampak kurus. Sedih.

Len Inouie said...

Ok la tu... dah hit 60KG.
Xde la below 60 kg..
below tu mmg keding la..