Friday, 29 March 2013

Mysterious toilet seat!

Wanna poop!! run.. run.. run..




....

...


....
Toilet seat is closed. Hmmmm.......
I wonder what is inside. Mystery!
So much of bad surprise before..


 Or WORST than that?



Arrrrgggggghhhhh!!!! Damn!
I can't take any surprise anymore..
Run to other toilet!



p/s: I hate when public toilet seat's cover is closed.







20 comments:

4feet8 said...

hoho..horror. er floor tu ada berapa company?

hime s said...

toilet opis aku,pam punyer switch kat belakang seat, so bila nk flush kne tutup dulu mangkuk tandas.

setakat ni lom jupe lagi aa mende bukan2, haha

Len Inouie said...

len pun x pernah... tp imaginasi jer melebih2.
Takut.

Floor tu 1 company jer guna..

plain83 said...

huhuu... kalo aku la, aku akan flush dulu baru bukak seat tuh...

Len Inouie said...

bijak idea plain! cuma benci tpaksa buat mcm tu..

Merok said...

Kalau dah macam tu, tahan sampai balik rumah baru poop-poop.

bukan momon said...

ini kisah sambungan mysterious hair ka? HAHAHA

Anonymous said...

huih banyak kes toilet ek?

Aku fobia masuk toilet awam :|
tersangat fobia

Nasib toilet opis ok cleaner selalu cuci.. tapi kekadang still ada jenis yang terlupa flush..

haiya..



dilla said...

oh geez , u really hve issue with public toilet . n i tot im the only one :p

Woha said...

My Tips..

Kalau tertutup risau ada surprise sila la flush dulu.. :)

Kalau flush rosak sila la keluar tak payah buka lagi dah..nanti kena heart attack lol.

Len Inouie said...

Kalau dah terdesak tu susah jgk merok.

momon: Hahaha... jenis2 misteri nih..

Anon: Toilet mmg sangat OCD place bagi aku. Breathing in the toilet is infectious bg aku.

Dilla: I really have issue with toilets.

Woha: Good idea! Toilet ni belonsg to the company.. tp staff more than 100 org.. so, ramai la.. tu yg jd gross.

Anonymous said...

infectious huh.. :)
minta company sewa office kat hotel ;)

4feet8 said...

haha.. len. telah terjadi hukum karma la. tetibe toilet duduk rumah ku tak boleh flush. memang hampeh. kena tadah sebaldi air tuk jirus.
eh? apakah motif citer kat len nih.. kekeke

plain83 said...

uit len bile ko nak sambung citer on9 guy? keskeskes...

Anonymous said...

Yala Kak Plain83, Apa agaknya dah jadi with that guy? ada second date third fourth? lol :)

Len ;) ada sambungan ke? huhu

Anonymous said...

Howdy! Would you mind if I share your blog with my
zynga group? There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers

Here is my blog: bathroom in northern virginia

Len Inouie said...

hahahahahha..ehem!!!
teringin jugak ko tau yer plain.
ada dlm draft.

:p

Encik H said...

eh aku rasa macam dah pernah baca entry ni..aybe just baca jer kot, tak drop komen..

Encik H said...

aku rasa macam ada typo tadi..ah abaikan jer la..hahaha

Len Inouie said...

Hahahaha..