Monday, 25 March 2013

Mysterious hair

Urghhh.... run! run! peee peee....




...
...
...
Saw a hair on the toilet seat...



(At this point, I feel like running outside to see who was the previous user)

Seriously!!!?


p/s: Sape pernah nampak sejenis rambut atas toilet seat? Amat menggelikan.
Anyway, *le Len Inouie sibuk sejak kebelakangan ini. Maka tidak dapat update.
Harap maaf!

17 comments:

bukan momon said...

hahahahaha..okbaaai! :3

Len Inouie said...

aik? cepatnyer lari.. ke u yg guna before i? :p

plain83 said...

euuuu gross....("-_-)

Len Inouie said...

Hahaha... gross..
Dah byk kali aku tkena plain.

Gila geli..
RAsa mcm nak tinggal razor jer.
hahaa

4feet8 said...

eee..
rambut dia terjatuh keguguran kot.. kehkehkeh

Len Inouie said...

Len dah cuba sedaya upaya utk berfikir demikian. Hahah

wanstatic said...

kah kah kah

Encik H said...

cuci rambut dalam toilet kot..hahaha

*kunun2 think positive*

Len Inouie said...

kat office pun cuci rambut ek?

boni kacak said...

hahaha. apa lagi bila dia bergulung2..kalau ikal mayang takpe.. ahahaha

Anonymous said...

Pernah nampak juga mungkin jenis simpan panjang tak trim atau shaved :) lol woh ini 18sx ka?

Mungkin rambut dia lar hohoho..

Len Inouie said...

Eww.... en. kacak!
Gelinya dgn bergulung2 mcm lalang terbakar. hahaha..

Rambut tak sependek itu.
Ehem2! Rasanya memang tu la..

Hahaha.. eww.. kenapa aku post benda nih?

Anonymous said...

Len, Sebab apa yea ko post geli kot hahaha..

Len, rambut orang pun ada curl.. gulung2 macam rambut Hafiz awan nano hahahaha.. :D

p/s: shave kalau risau jadi kasar/tajam tak selesa bagi trim elok2.. :P kat mana boleh wax ek? wakakaka.. :D


dilla said...

this is too mystery , u shud check the dna on dat hair . hihhi

Len Inouie said...

Hahah.. the topic has gone wild.
Masuk part shave and wax plak.

DIlla please help to pick up evidence. Huhuh...

Horatio said...

The DNA result completed :P

It's belong to women :P

Encik H said...

ohooo..aku baca entry yg ini rupanya sebelum ni..dah kau gunakan gambar yg sama, sebab tu aku xperasan..hahaha