Wednesday, 20 February 2013

Random Thought #1



To decide on something: Sometimes, it’s not the matter of price tag. It’s the matter of how much HEART you are willing to surrender for it.
                                                                                                   ~ Len Inouie

It is simple!




Case 1: Low income lady loves dog. Despites her low income, food and medication for dogs are higher than her own expenses but she still wants the dog. She will do whatever it takes to have a dog. She lives happily with her dog but sometimes struggling for money to bear the expenses. She ate noodles, dog eat healthy food.

Case 2: Average income lady loves dog. She has a dog. After a while, the dog became skinny and soon will be dead. The dog is starving and sick. She is happy with the dog.


Case 3: High income lady loves dog and definitely able to maintain a dog. However, she never adopts any dog.

I prefer hunter dog instead of domestic dog.


U NO understand?

Forget what you read if you don’t.


Peace no war.

7 comments:

Anonymous said...

1) Terlampau-lampau sayang anjing melebihi dirinya sendiri maka dia sangup berkorban untuk anjing kesayangannya.

2) Hanya perlukan/gunakan anjing bagi mengubati kekosongan hati seperti barangan

3) Tidak berminat menjaga anjing hanya minat melihat rasa lebih baik dia bela pet dalam ipad atau komputer atau mungkin bela dah simpan dalam pusat penjagaan haiwan atau hotel haiwan.

which no are you?

plain83 said...

aku bela kucing, kasi dia makan ikan ngan friskies.. aku makan makanan yang menyihatkan, sambil kurangkan gula/garam/lemak, lebihkan sayuran... sama2 happy ever after... LoL :p

Len Inouie said...

Aku no.3 Suka tapi tak cukup suka sampai nak berkomitmen. :)

Len Inouie said...

Aku no.3 Suka tapi tak cukup suka sampai nak berkomitmen. :)

Anonymous said...

Hunter dog tu simpan kat kebun je..

eh dalam bible ada citer pasal anjing dan babi tak?

Encik H said...

ini bukan sekadar cerita pasal bela anjing..tapi ini cerita pasal kemahuan..pasal strong will untuk dapatkan apa yg kita nak..

duit bukan isu kot..tapi lebih kepada something worth buying..

Len Inouie said...

yep.. encik H lebih memahami.
Ini bukan sekadar cerita anjing.

Ini lebih kepada kalau memang berbaloi, apa kos sekalipun akan tetap diusahakan.