Saturday, 26 January 2013

This is my narcissist entry (3 PHOTOS)

I was frantic with my new year party on 22 Jan 2013.
So, on the weekend before that I was thinking about what to wear, how to do my makeup and what hair do because the theme was 'Red Hot Spicy Nite'.

How hot and how spicy? I have no idea.
So, I played with my makeup to experiment on what look I will make for the party.
(Most of my makeup got expired before I finish them so I don't think it is wrong to play with it for fun).

So I took photos.. syok sendiri munyer gambar.


I saw my face! a.k.a aku nampak muka bodo aku!
I feel like slapping the girl in the photo!
SANGAT MENGADA-NGADA! hahahahaha... mekap tebal macam sundal.
Tapi tetiba aku rasa dalam gambar *le Len Inouie nampak comel pulak. Bluwekkk!! Telan balik muntah korang.. sedang Badang makan balik muntah, korang telan jer la..
Tapi hati aku cakap tu 'orang lain' bukan aku.
Hmmm... memang macam ada masalah mental la aku neh~..

Meh~ nak tunjuk gambar nih~

No.1 Muka aku angkat kening sebelah, bibir senget sikit dan kembang-kembangkan hidung yang memang dah sedia kembang. Ni muka aku bila aku sengaja nak kenakan budak-budak kecik. Dorang mesti muka terlopong tengok kening aku sebelah jer yang gerak. Woah~ sangat suka guna muka ni walaupun macam sial.

No.2 Ni muka separa blurr.. muka aku tak faham tapi aku buat-buat faham dan cuba buat muka bijak. Tapi tak nampak bijak pon. Rasa nak bagi pelempang ada la.. muka ni juga yang aku guna untuk tenung orang yang aku tak kenal sebab aku blurr.

No.3 Ohh~~~ ni muka ‘statement’ *le Len Inouie bajet comel. Aku kontrol habes senyuman supaya nampak cun. Silakan tampar beta sebab perasan yang teramat sangat. Muka ni yang aku cuba maintain masa escort dato’ tapi aku rasa aku failed kot.
No.4 ha-ha-ha… ni la ekspresi muka aku masa taip entry ni. Gigi arnab terkeluar, mata macam nak hilang. Gelak macam guruh..

Entry ni memang takde nilai-nilai moral yang boleh dipelajari.
Oh ye~
Ni gambar aku masa party tu.
Sempat ambil satu gambar je. Ni pun sebab member aku yang sangat cantik neh panggil amek gambar. Kalau tak, takde gambar kot~
Amboi3!!! Bukan main lagi *le Len Inouie bermekap yer!!


Malangnya itu semua cuma gambar semata-mata. Takdenye aku punya mata lebam bermekap macam tu kat dunia sebenar.
Kat dunia sebenar pemakaian aku macam ni ha~

Ha-Ha-Ha!
Burok perangai betol minah dalam gambar nih.
Nama dia Len Inouie.
Salam perkenalan~

Sape suka makan durian?Angkat tangan!
Saya suka!



10 comments:

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

Prince of Noob said...

aloh comelnya len... meh la join contest semakkan komen hehehe

Anonymous said...

len sgt cantik. *jujur.
4feet8

Watercolour said...

Saya pun suka makan durian! tapi durian leceh ar nak bukak...

plain83 said...

hohoo cheeky smile gitu :p

alamak derian? tekak gua x tahan.. maka gua tengok je dari jauh ^^

Len Inouie said...

ha?plain x makan durian? gosh~
Watercolour: Len dah belajar bukak durian hari tuh, dah master.XD
HA: adeh... pujian nih susah sket la nak digest.
PON: len x fham la contest tuh. huhuhu..
azue: dh lawat dah ni..

Carlos Santiago said...

Nestnya dorian...

iAwani said...

hmmm .. saya suka yang sederhana saja :)

Anonymous said...


Len tak tahu bukak durian? jangan buat malu orang kampung bah lol.

Len, wanita ni tuhan jadikan sebagai secantik2 makhluk walau pakai baju badut pun tetap menarik.

Watercolour
Mudah je buka durian kalau tahu pusat dia :D. Kalau tak berhasil belajar dari beruk/monyet mereka hempas je durian tu sampai terbuka.. lol

Donny Ien said...

hai len inouie,
memang comel la awak walaupun tanpa mekap =D jangan makan durian banyak2 nanti demam hehe