Saturday, 12 January 2013

Ini tak tipu punya!

I know I know..
Disappointing isn't it?
Aku pun keciwa tak dapat upload.
Dah berhari-hari nak post beberapa post yang lain tapi bila takde gambar, macam sangat bosan la pulak.

AKu ulang sekali lagi, aku takde gambar banyak.
Tak glamer orang pun taknak amek. So sape-sape ras nak merungut, silakan. Takde pekdah. Serius takde. :p


eh, ini bukan *le Len Inouie.

Aku katne? eh, sorry.. membelakang pulak. Sebok layan guess katakan.



Ni masa jaga First Aid untuk games. Belah kini aku ni president. Sorry! Aku bukan payungkan ko Mr. President. Aku bagi hujan melimpah atas kepala kau.. ko je yang tak sedar.

Orang snap masa jaga registration counter. Damn gemok macam nak masak wat kuah lemax!! nape takde muscle neh!!? Grrr~ (dem u photographer adding too much pounds on my photos)


Dato' dan cucunya. Hahahah! Kejadah aku buat nih?
Gile confident level down to zero tengok gambar sendiri.

*sigh! Terasa diriku begitu hodoh.

p/s: Ketika scheduled post ini posted, saya sedang termengah-mengah panjat Broga. Kalau larat sambung p Tok Wan terus.

21 comments:

dilla said...

first!!! u are absolutely stunning n classic my dear.
manis gitew , dont feel down cuz u dont hve to ;) wahhh after this nk lukis u pulak

Encik H said...

alamak..dah ada org rebut first..-_-"

xfaham la org pompuan ni..entah kat mana yg nampak gemuk tu pun xtau..rasanya macam biasa jer..hahaha

Anon Comey Lagi Oshem said...

berjaya jugak Len mengUpload :)
Okey je.. apa yang huduhnye?


4feet8 said...

sebenarnya lama dah nak tegur..kdg2 nampak muka len mcm anak aznah hamid tu sheera iskandar..manis.. ;p

fuh, jujur sungguh diriku..kehkehkeh

hime s said...

palai baju polka dots tu eh? comel :)

hime s said...

pakai

boni kacak said...

len nak kena cubit ke nak kena korek hidung tu?? macam ni hodoh? cantik okeh..

plain83 said...

hmmm... saja kutuk diri sendiri untuk memancing pujian yer len.. ikikikikikikikiki~ :p

PiSCes Za said...

komen plain plg x boleh blah.. hahaha

plain83 said...

haha pizza.. stakat komen cmtu aku yakin len tak akan butthurt punya, sbb aku tau len tergolong dlm golongan yg cukup sempoi utk hadam komen cmtu :p

Anonymous said...

Orang penting ni.. dok ngan president &siap pimpin dato' lagik :P

Anonymous said...

Lol.. komen plain boleh hadam punya.
Hahahaha...

EH, baru perasan plak duk tepi president and dato'. aish.. mcm gedik pulak.

seblum org kutuk, bek aku kutuk diri sendiri.
XD

-len malas nak login dari Nilai lepas berjogging naik Broga Hill-

Len yg pemalas said...

Hohoh.. gemox3..
thanks kepada yang memuji.
Akan ku guna pujian itu sebagai bekal keyakinan diri untuk beberapa bulan sebelum keyakinan hilang semula.

haha..

Len Inouie said...

Hime: masa post mintak suggestion hr tu, ramai yang vote polka dot.
Walau tak suka, *le Len Inouie terpaksa akur.
:)

xkan tanya pendapat org pastu tak peduli balik plak.
bek takyah tanya at first place kan? Kan?Kan? buang masa org nak piki walau sejenak. hehehe..
Bloggers mmg cool.. :)

Jna marcello said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

SUKA!!!

Anonymous said...

Gumuk ke?

OK la kita pangil len gumuk hik hik hik..

hime s said...

sebab aku pun vote polka tu seingat aku, hheheh

pasni nak suh kitrg vote lagi bgtau lah yer

Len Inouie said...

Hahahah...Hime.
Coming ni ada new year party plak.

Red Hot Spicy Nite

president cakap nak hot2 pulak dah.
Haish..

Anonymous said...

Woha len akan pakai "hot" gitu nanti

Syazana Nazri said...

Aaaaa, mana ada gemuk lah sayangg oooi! :P

KahKohKeh said...

red Hot Spicy Macam inikah?