Friday, 11 January 2013

Back to The Past Photos

Atas dasar permintaan peminat.
(Tak payah nak gedik Len. Takde peminat kat sini!)

Okeh~ atas dasar permintaan kawan-kawan semua.
(Haa... ni baru betul punya statement).
*le Len Inouie dengan penuh kegedikan menaik muat gambar masa annual dinner yang baru dapat tadi. Gila! Punya lembab punya jurugambar upahan.

Tak banyak gambar aku memandangkan *le Len Inouie tidak glamour.
Fullstop!





























Cis! Tak tahu ape jadi kat browser ni. tak boleh nak upload! Dah berhari-hari nak upload tapi still tak dapat (padahal baru dapat pitcha tu semua semalam. excited melebih).

Kang balik rumah kang *le Len Inouie upload yer.. tu pun kalau tak sibuk prepare nak naik Broga pagi esok. Tu pun baru fikir macam nak pi pagi tadi ketika masih blur-blur dan bertahik mata.


Sorry sebab termenipu.

10 comments:

4feet8 said...

baru nak kick len..punyalah eksited nak tgk nih..ok, mlm kang dtg balik sini..

Len Inouie said...

Hahahahah..
XD

Encik H said...

jangan lupa amik gambar kat pokok kasut!!!! hehehe

dilla said...

ceyy hehe

Anon Comey Lagi Oshem said...

Terlampau comel sehinga dicemburui Blogspot..

hana hadi said...

alahai terkena tipu pulak..

plain83 said...

ohooo pandai menipu skang ni yea... blaja mana ni ha?? hahaha XD

Kaoshi said...

alalalala... tumpang lalu.

Blog Saya: KaoshiDroid

Jna marcello said...

mcm xde jeeee pix Len??

Len Inouie said...

mcm takde?
mmg takde. hahahaha... na ni..