Wednesday, 19 December 2012

Wordless Wednesday 19.12.2012

My 1 Malaysia Team
Galactic Laser Tag Tournament @ Laser Warzone [e-curve]
p/s: Pengubat kekecewaan paintball yang kena cancel hari tuh.. 

15 comments:

4feet8 said...

wah..bes ke len? belum pernah dgr lagi.. salu main paint ball je..best. sampai 2minggu baru lebam hitam hilang..hihi..

boni kacak said...

hehehe.. nasib baik ada pengubatnya kan?hehehe

Len Inouie said...

Best!Sgt best. Ok! Anything shooting memang la kegilaan seorang Len. XD

Anything adrenalin rush memang kegilaan seorang Len juga.

Wenwink Kidu.Duki said...

siok? hehhee

Anonymous said...

kurang thrill kena peluru hehe.. :)
boleh la lepas gian

ni laser point kan?

Len Inouie said...

memang ler x best macam paintball. Tp buat masa skrg, aku xnak lebam2.
Xkan balik kampung aku nak tunjuk lebam sana sini. Esp kat kenduri kahwin saudara. Hahah! Mak aih~ lg la teruk aku kena nanti.

Anonymous said...

Saper suruh bagi lebam orang nak bagi orang lain lembam tembak dia dam dam dam :P

plain83 said...

owh adrenalin rush is bad for meh..my heart can't take it XD

Jna marcello said...

yang mana len???

Anonymous said...

Yang tangkap gambar lar :)

plain83 said...

aku dapat agak mana satu Len.. dlm pic atas belah kanan, dia dok kat hujung kanan.. dlm pic bawah belah kiri, dia dok kat hujung kiri.. betik tak Len? :p

plain83 said...

Len menghilang 2 hari ni, msti meriah X'mas dia ni.. hehe, happy holidays Len ^^

Anonymous said...

Yang ada lipstik merah tu rasanya Len.. Gambar lain tu dia jadi photographer kot :)

ejulz said...

waaaa.. mcm best.. hehe

Len Inouie said...

Saya mabuk. Mabuk Durian.
XD