Wednesday, 12 December 2012

Wordless Wednesday 12.12.12





[Lagu jiwang *le Len Inouie]
^_^

Hehehe... ada lagi... 
lagu putus cinta kat bawah.. XD



[ Lagu heartbroken *le Len Inouie]
(T.T)

17 comments:

Anonymous said...

great

plain83 said...

jiwangs...but kewl ^^

Len Inouie said...

Hahah.. eleh. Plain punya lagu pun sama apa. XD

Just org jer yg x faham (aku la tu...)

Wenwink Kidu.Duki said...

apa lagu jiwang ko tu? hahaha

Wenwink Kidu.Duki said...

at least ko ada entry bertajuk 121212 hahaha

plain83 said...

kekekeke..aku kaver line baik punya XD

aku style mana lagu yg catchy skit n sesuai ngan vocal range aku, aku balun buat cover jer, ubah kasi jadi versi aku hehehe XD

Watercolour said...

Perrghh, ada bakat.

hime s said...

bes!!

OrangMinyak said...

Sila upload ke youtube yea

Encik H said...

another you 1 pls..:D

4feet8 said...

best.. ;)

Jna marcello said...

wahhhhhhhhhhhhhhh~~~~~~!!
im WANT be ur fanssssssssssss!!!!
len jom karokkkk jom!!!

Nurmujahidah Ismail said...

tak dengar sangat lagu,, but i love songs,,, and sing,, haha

mujadafewa.blogspot.com/

let us all unite and celebrate together the top commenter said...

Hai..how r you?

sini tak da top commenter?

CHOR19 said...

tengah stone sebenarnya bila dengar lagu2 mcm ni fuhhhh rileksssss

PiSCes Za said...

tak dengar sangat la.. tapi best.. layannn~~ :)

Len Inouie said...

Thanks coz sudi dengar..
:)