Friday, 7 December 2012

Trimas kawan-kawan! (YOU)

Hari tu *le Len ada annual dinner kat Grand Lexis Hotel, PD.
Memandangkan *le Len seorang committee annual dinner tersebut, nak tak nak dia kena pakai ikut tema. Cuma dia tak rasa berbaloi nak beli pakaian baru semata-mata nak menang RM500 tuh.. maka dia telah post aku tak bisa memilih antara tiga untuk kawan-kawan dia decide.


Kawan dunia sebenar *le Len Inouie cakap;

' why you need to do that? You have no brain to decide already?'.

Len angguk jek.. Oh~ otak dia masih boleh bagi arahan angguk kepala. Masih ada otak!
 
*le Len Inouie sebenarnya tidak berapa suka dengan gaya ala-ala 'pink cotton candy' yang terlalu comel lagi sweet sampai rasa macam nak bagi penampar dan nak pijak-pijak sebab comel sangat.
Ahh~ Itu membuatkan seorang Len Inouie berasa sangat terancam dan 'vulnerable' oleh mata-mata yang melihat.

Maka dengan itu *le Len Inouie selalu memilih pakaian yang elegan, garang dan berani supaya tidak dilayan seperti kanak-kanak sebab kependekan dirinya.
Ditambah dengan high heels yang mengacam setiap kaki yang menghampiri! Semua orang takut! Sebab kalau kena pijak, confirm kaki tembus!
Oh yeah~ *le Len Inouie suka POWER itu.


Tetapi memandangkan kawan-kawan semua banyak yang suggest polka dan sebagai tanda terima kasih tolong decide, *le Len Inouie tunjuk gambar muka camwhore dalam baju polka. Hish~ harap-harap tak nampak lemah macam pink cotton candy.




Sorry!!!
(=.=)' 
 *le Len Inouie malu nak suruh orang tangkap gambar banyak-banyak sebab muka maknyah kat depan lagi cantik. Save time and space untuk amek gambar maknyah! Sekali snap sudah~
 

 
=.=' Sorry sekali lagi!!
Camera tidak canggih! Tak mampu nak tunjuk maknyah hot kat korang. Ni gambar dancer annual dinner last year untuk tatapan mata jantan-jantan sekalian. Hahah!

Malam tu aku dengar orang cakap *le Len Inouie nampak macam orang zaman dulu-dulu yang innoncent! Hmmm... mungkin sebab tu Dato' puji! ;p

15 comments:

Jna marcello said...

LEN~!!!!!!!!!!!!!!!!
cantikkkkk!! share laaaaaa pakai ape mlm tu..Na pun nak berretro 29dec ni
HELP ME~!!!

4feet8 said...

apa tema masa tu len? pop yehyeh ke..? nampak kat gambar len mcm dress mcm zaman saloma je..hihi

Len Inouie said...

Tema dia Back to The Past.
1940s-1970s.

Sama dgn Jna punyer dinner nanti.
:)

Na pilih la baju.. baru rambut dan kasut ikut tahun.

Wenwink Kidu.Duki said...

aik.. sa bilang ambil merah tu.. hihii

zack said...

Defuq!

Asal gila babi cute ko ni len?

Ase cam nak flying kick dahi tu menjadi berkobar-kobar pula.

But..yeah..Memang cantik ^^

P/S..Selepas aku post komen ni terus aku berlari menuju ke gaung bagi mendapatkan kembali "KEBRUTALAN" aku..wekeke

I hate to be same like another typical Commentors when bagi komen memuji2/membodek Owners Blog wanita but Hell yeah Kau memang cantik..brrrrr =.=" terjun gaung jap.

Len Inouie said...

Wen: Too bad. Hari tu 6 polka, 3 merah. Polka menang walaupun kasut aku dah prepare utk merah. Eh, sejak bila sy ber'aku' dgn ko neh..

Zack: ahahah..ko pernah copy& paste tak komen ko tu kat blog WANITA(ko yg guna wterm wanita) lain? cuma tukar nama jer? hahaha... cepat terjun gaung skrg! XD




zack said...

wei Len kejadahnya kopipas lak?

Semua komen aku when aku bagi komen adalah "VIRGIN" dan khas untuk sesuatu Entry setiap Blog.

Tapi asal ko tanya macam tu eh?Ko pernah nampak komen macam tu dekat another blog lain ke?

Wei,Upload lagi pic ko masa Annual tu..Suka lak aku tengok fesyen ketinggalan zaman yang ko pakai ni..wekekeke

Len Inouie said...

Zack, kalau aku ckp pernah ko mesti hidung berdarah, tercekik air liur sendiri. Sampai terbatuk2. (berdasarkan pengalam sendiri).

Aku dah kate!Tu je yg ada..aku malu nak suruh org amek gambar aku. ADA PAHAM!!?

Kena tunggu photos dr photogrper upahahan baru ada tu pn kalau muka aku wujud dan comel dlm tu. Kalau tak, ko tak nampak dah fesyen ketinggal zaman *le Len Inouie.
XD


Len Inouie said...

Salah. Fesyen zaman yang telah meninggal.

zack said...

Kat Blog mana?asal ngomong aja eloe ini..wekeke

Show me the bukti..Penat2 aku mengarang/menaip ko cakap kopipes,sepak pakai kasut tumit tinggi nak?wakakaka

Serius,Aku tak kopipes beb!Asli ane ngetiknya sendiri borr..

Eleh,yelah tu je satu pic ko masa time annual tu..

Upload lah wei.. :(

Len Inouie said...

haha.. ko hengat aku stalk ko p mana2? mmg sah2 la ko xde kopipes. Spesis ko ada istilah kopipes ker? Adeh~ yg ko gelabah sgt pehal. Haha..

Aku ada amek 28 gambar. dlm 28, ada 2 jer gambar aku dengan muka limited edition. Yg lain gambar orang dan makanan.Limited edition xleh release suka hati.

Orang allergic camera mmg mcm ni. ;p

Anonymous said...

nma sbenar zack adalah ZAKIAH,sejak 5 tahun lepas dia telah betukar jadi sorang pengkid stelah kecewa ngan sorang mat rempit player..zakiah,kembalilah ke pangkal jalan..

plain83 said...

zakiah????! (0_o)..LoL..eh ye ke? XD

btw Len you looked nice, kena sama itu tema ^^

oh ko der youtube gak rupernyer...hahah thanks for the sub, subbed you back..bebila jom buat cover lagu, akustik unplugged duet skali? hahah ^^

boni kacak said...

gulp... rasa macam dah jatuh cinta la kat dia.. mohon terima cinta saya seadanya ye.hahahahahaha :P

Len Inouie said...

hehe.. aku hari tu perasan ko mention record cover bila member xde kat bilik. SO, smlm aku stalk la. Type plain 83 terus keluar teros. XD. Sub teros! Heheh..bebila leh ar.. naseb bek ko duk jauh kalau x, merempat bilik ngko dah aku hjg mgu. XD haha..

En. kacak. Ahahahah..lemau lutuku eh, lemau tekak gelak.