Thursday, 6 December 2012

Nama-nama *le Len Inouie

Ape motif aku nak bagitau? Takde!
Setiap orang ada fasa dalam hidup dia.
Kalau yang ada peluang pindah-pindah sekolah tu, setiap kali pindah sekolah setiap tu la nak reka nama glamour yang baru kan? Ada yang nak tukar identiti la..
Ada yang bila kat sekolah baru, aim nak lebih glamour pun ada.

Well, Len dari dulu selalu fikir tak akan ada orang ingat muka dia. Bajet nak jadi macam halimunan tapi ropenyer ramai yang ingat muka. Naseb baik nama dorang tak hengat!! Yeah~ bagus-bagus!
Check tiga namaku dan buktinya! :)





Happy Birthday Inouie

Happy Birthday 'Sin Chan' (mereka salah eja Shin Chan)

Happy Birthday Mulen (Eh, rasa pelik dengan nama ni)

Nama yang paling pelik * le Len Inouie ialah ANAK PUNGUT.
Yer.. Len Inouie anak pungut dalam Family Sengal.

Anak pungut dari buluh perindu kata papa.

p/s: Nama glamour LAND juga pernah digunakan oleh *le Len Inouie untuk jangka masa yang agak panjang.

Korang dulu ada berapa kai tukar sekolah, tukar nama glamour?


9 comments:

Jna marcello said...

HAHAHHA
Na tak pernah tukar nama ni..
tapi selalu orggg yg tukar kan..
dah mcm Nama ade untuk Na HAHAHAHA

Encik H said...

heheh..H dulu 2 kali jer tukar sekolah..time f1-f3 sekolah lain, nickname petir, time f4-f5 sekolah lain, nickname ubi..:D

plain83 said...

LoL nickname taon ni, Mulen? Ok Mulen..happy belated birthday (lewat wish 3 bulan) ;p

Aku penah dapat mcm2 gelaran jugak, antaranya musang/keluang masa aku study dlu...sbb aku jenis suka berjaga smpai pepagi buta, kekadang terus smpai subuh kalo esok tu x de kelas pagi ^^

CHOR19 said...

heh pergi mana2 tempat mesti dapat nickname pelik2

hnahdy said...

ok mmg setaiap kali tukar sek mmg nama pun otomatik tukar ek.hehe hehe

boni kacak said...

sin chan pun ada??ahahahaha..hadoi awak ni kan..

Len Inouie said...

Bukan Len yang mintak. Member2 yang letak nama tuh..sbb dorg ckp Len mcm Shin Chan.

❤~Emma Abduh~❤ said...

waaa bnyak nama...nway sy pun nmpak nama mcm pelik..nak tau jg napa..hihi

❤~Emma Abduh~❤ said...

waaa bnyak nama...nway sy pun nmpak nama mcm pelik..nak tau jg napa..hihi