Saturday, 10 November 2012

Wah..cantiknya perempuan ini!


Aku tengah duduk kat Secret Recipe Uptown sambil makan kek. Dua orang wanita masuk duduk kat meja depan aku.  Wah! Dress up sangat menarik! Aku tertarik yang amat sangat dengan kasut salah seorang wanita itu.

Tudung kelabu, baju warna maroon, skirt warna kelabu dan kasut warna kelabu+maroon+nude. Hidung mancung, kening trim, kulit mulus... bibir kissable. High cheek bone dengan dagu tirus.
Pefecto bebeh!!!!..
Mari lihat gambar saudari ini..sila enjoice!



Tapi........tapi..... tapi.... korang nampak tak ape aku nampak?
Hmm...
Its not fun to see at all..

12 comments:

betty said...

skirt singkat!!!

*maybe die singsing skirt tu ke atas skit supaya leh duduk ng slesa kot..
hahahahahahah

The Watercolour said...

Kah kah kah!

That's not the problem. The problem is you enjoying her instead of advice her.

Len Inouie said...

(k..orang pakai xkena aku pulak masalahnyer)

Anyway, I free hair and I am not a Muslim. Tell me should I advice her or not?

cHeRyNa PiReS said...

Hmmm...dia punye skirt x selesa kot Len.
But sekarang mmg dangerous sejak ada smartphone nieh ;-)

Jna marcello said...

;D dyee naikkan kot erk?

plain83 said...

Len pen'skodeng'!!! LOLLL!! XD

this is not 'spam' ok blogspot...

Anonymous said...

style endon...

hime s said...

kaki berbulu?

Len Inouie said...

Because oxford dia tu tinggi sangat, and skirt tu mmg atas sket dari buku lali (to show her oxford shoes). So when dia duduk, skirt tu naik sampai separuh betis. So, be carefull.. :)

I dah perhati, dia mmg tak angkat skirt tu ms duduk. So, can say the shirt mmg short.

hime s said...

oo baru aku perasan kasut tu, cun siot!

Anonymous said...

Puas aku belek apa yang nak diketangah si Len ni.. Adakah kakinye berbulu atau skirtnye berlubang hahaha

Lor skirt ke Len..

Mungkin dia pakai skirt untuk menampakan kasutnye yang elegant ;)

Ramai orang rasa bertudung dah cukup untuk menutup aurat mereka ahaks..

tu UAI cakap tudung tu tak wajib pakai, yang wajib menutup aurat, buat la macamna sekali pon asal aurat terjaga :)

Iwan Shah said...

taknampak apa pon -_-

huhuk..