Monday, 19 November 2012

Special Unforeseen Invitation

Bonjour mes amis!!
Comment ca va?

 
Well..  Good News! I came back in one piece!
Nampaknya tu la kali terakhir aku balik Kajang. (eh, aku guna perkataan 'balik' instead of 'ke'). Syukur la Shin Chan aku ni cukup besar untuk angkut banyak barang sekali. Sungguh sangat tidak menyesal. Aku semakin cinta padamu wahai 'Shin Chan'ku.Hahaha... Shin Chan takde la manly sangat pun tapi watak Shin Chan itu sendiri pun 'cool'.
 
Hari ni aku dapat jemputan yang sangat special. Boat Race... well Boat Race!?
Mesti korang teruja kan? Sekali imbas memang teruja.

hahah.. salah faham!!
Sila tengok print screen Invitation.

Ooops!Grammatical error! Nak decline cepat punyer pasal. Haha..
 
Boat Race Drinking Game to be exact!
Pertandingan minum arak paling hebat! Adeh~~~ sejak bila pulak aku minom nih!!?Mentang-mentang semua jenis sukan yang company buat aku ikot, minum arak pun dorang nak aku ikot? Hadoi!! Okay. Call me loser or perasan budak baek but I don't drink..
 
Hmmm... sekarang baru aku rasa macam nak list down games yang aku dah join.
  • Go-kart
  • Bowling
  • Table Tennis
  • Badminton
  • This coming weekend : Paintball!!
Patot la.. hahah! Gila semangat *le Len Inouie bersukan.
 
Ok! I'm out of your Boat Race.
 
 
Note:
These posts will remain but the 'issue' should end by now.
Part 3, Part 2, Part 1

Yeay~ I did it! I got my things!
Some of my 17 items that I took on last Saturday.

13 comments:

man said...

bnyknya barang..hehe.sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Encik H said...

erks..teringin nak main Paintball..dulu2 ada plan dgn kawan2, nak pegi main paintball..tapi last2 xjadi..skg masing2 dah kawen..xde geng dah..huk2

Len Inouie said...

I'm up for anything! Including bungee jumping.

Jna marcello said...

nakkkk join paintball nak nak nak nak!

Wen said...

kalau sa ajak ko buat kek? mau ka geng? hehe

Len Inouie said...

Wen : Mauu!!! You have no idea geng!Kotak tu, microwave, ada mixer(untuk buat kek, blender & baking stuffs.. what say? sekarang saya sudah buat KEK SEBENAR. bukan kek tanah berwarnakan watercolour yang kita pernah buat dulu tu da.. Shocked? hehe...sebab tu sy mati2 mau my stuffs jugak.

Cik na: dah 3 org nak paintball. Haha..kalau leh kumpul ramai2, boleh dah. :p

boni kacak said...

jom kita main paintball jom..saya tak pernah main lagi

Len Inouie said...

Tgk... semua nak paintball.
Nak tgu ape lg?hehe..

tp still x cukup la.

Nick Nashram said...

pandai eh kecek kelate..huhu
dulu kat kelate study kat mana?

Len Inouie said...

Nasham: Faris Petra. :)

Jna marcello said...

LEN nape sunyi sepi blog ni?

Len Inouie said...

eh.. bukan abru 2 hari ke?
ooops.. haha

Jna marcello said...

skrng da mcm 4 hari je hehe