Thursday, 8 November 2012

Kelly Kelly Day Spoiled II

Yeah~ Yeah yeah kasut baru! Yeah yeah kasut baru!
Aku berjaya menukar kasutku yang telah menspoilkan Kelly Kelly Day aku.
Tapi malangnyer... still tak dapat yang dikehendaki.
Sebab? Tak ada saiz.. semua design dan kasut yang memenuhi kriteria kegunaan diriku, tidak ada saiz! Saya ulang, tidak ada saiz!
Duhh~ walaupun lemak aku 29% 28.2%, kaki aku masih kategori kecik. Kot.... (tak nak mengaku la tuh).


 Y U NO EXIST FOR ME?

Komen aku:
Kasut ganti ini bernama Nike Dual Fusion Run, tumit dia rasa macam 'cetek'. Kasut sentiasa rasa macam nak tercabut. Tetapi apakan daya, semua yang lain aku tidak punya saiz. Sangat menyedihkan apabila 'stuck' dengan kasut berwarna pink + kuning ini. I LOVE RED. BLOODY RED. DEEP RED. CHILLI RED. Yeah.. chilli red yang aku paling cinta. Bukan pinkish.. atau purple yang memberikan aku perasaan 'adorable' tetapi' vulnerable' pada masa yang sama.

I tell you what? I don't know what color is that! Doesn't matter anyway.. :)
Mesti korang tercari-cari tang mana warna kuning tu. Hahah.. well, aku pun dah malas nak ulang alik cari. Survive dengan ni jer la.. tak suka, sedekah kat orang jer nanti. Tutup cerita!

6 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Kenapa x cari lagi sampai jumpa yg berkenan Len?
Rugi jugak kalo mcm ni tau...

Len Inouie said...

Semua yg berkenan takde saiz. Yg ni jer paling hampir kepada kesempurnaan. Haha.. ayat xleh blah.

boni kacak said...

rupanya kaki awak ni kategori comel ye??hahaha

Liza Razak said...

yang ni not bad jugak rupanya..tp tak tau la kalau pakai macam mana rasanya :)

4feet8 said...

cantik juga warnanya..

Len Inouie said...

Boni: Aih.. comel ke?
Liza: Dah try..ni ok dah.
4fee8: Warna not my taste. T.T!