Wednesday, 28 November 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

(Berasal dari buasir yang tak busuk sini)
Tuan-tuan dan puan-puan, dara serta teruna yang membuasirotakkan dan mengnoobkan diri sekalian, untuk pertama kali dalam hidupku aku tidak punya kemaluan dan kekecutan perut walau berlemax untuk masuk entry ini.

Entry Kegemaran : http://buasirotak.blogspot.com/2012/10/antara-masalah-mental-dan-ajaran-sesat.html
PENEGASAN! Aku bukan peminat ajaran sesat. Itu bukan sebab kenapa aku gemar entry ini.

7 SEBAB (mewakili 7 biji dragonball):
1). Kehebatan seorang stalker yang mengaku noob adalah sangat super saiyan level 3!

2). Ke'insane'an seorang FOREVER ALONE boleh menubuhkan sebuah empayar maya yang deterajui oleh orang terkenal seperti Obama dan Najib. (Kalau tak tau dua nama nih, aku bunuh korang dengan pisau kata-kata yang tajam).


3). Kamasutra juga buku seorang FOREVER ALONE yang gila disamping kitab suci. Adeh...

4). Membuka mataku bahawa bukan aku seorang sahaja yang punya imaginasi yang mengarut dan melampau. Cuma aku lebih realistik dan masih berada di bumi. Pijak rumput.

 

5). Ada golongan orang biasa/normal/mengaku bijak yang TROLLLLABLE by a FOREVER ALONE.

6). Kuat AMALAN AGAMA pun kalau dah jadi FOREVER ALONE melampau, akan kembali ke Kamasutra jugak. Regardless of what religion they are.
7). Aku jumpa orang yang walau ramai orang cakap mereka ini weirdo/nerd/psiko/whateverfkinghellyoucallmeus,  
bagiku mereka adalah sangat __________~
ahh! Korang fill in the blank tu sendiri mengikut imaginasi korang... siapa mereka yang aku maksudkan? Plain83, Hime S, hell (beruk) yang sweet ;p, zack dan all other ANONS~ yang typical anons.

KORANG KORANG KORANG!
 (Jna Marcello punya excited expression) Jna aku kenal daripada Cheryna Pires. :)
The sweet hell ingin menjadi forever anon kot..profile page dia dah blank.

Papepon, terima kasih kepada PON sebab letak aku dalam Terjah Awek #11.







13 comments:

plain83 said...

Hahahah Len...kita sebenarnya SATU KAPAL...LoL! XD

Anonymous said...

Huh :)
Kapal ape Plain?

Anonymous said...

Kapal Karam

Len Inouie said...

:p x kisah la kapal ape.
Tlupa bg link hime lak td sebab nak cepat. Br update.

Jna marcello said...

hhaha terbaik..NOW kita bole lage kan kepala kita len *heree woo gooooooo

boni kacak said...

hai awk...good luck tau..hehehe

Wen said...

?

Zack ( The Original) said...

Eh nama saya pun ada>>>??? wekekeke


Meh nak tampo dahi sekali tanda suka hati muahehehehe xD

hahahaha adeh..ada2 jelah awa ni..wekekeke cam gampang pakai ayat budak sekolah xD

Len Inouie said...

Jna: Hahaha.. alge kepala lak. Nak samapi mcm mn? Na tinggi c klcc, busut lg tinggi dr len.

Boni: Tq en.kacak.

Zack: Nak laga2 kepala jugak ker.. laga dgn cik na. (dgn harapan zack seorang yg tinggi)

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah sebab menang giveaway ni. muja datang n follow sambil nak ajak tuan blog join benda kat bawah ni :)

mujadafewa.blogspot.com/2012/12/jom-download-ebook-percuma-jangan.html

mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

Prince of Noob said...

TAHNIAH!!! Anda telah dipilih sebagai pemenang bagi GA Contest Gila #2: Entry Kegemaran.

Mohon memberikan Nama dan Alamat anda kepada email saya princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk saya poskan hadiah dengan Pos Ekspress/Pos Laju. Sekiranya sampai hari Ahad, 23 Disember 2012 saya masih lagi tak dapat email dari anda, maka kami terpaksa memilih pemenang lain di kalangan peserta yang lain.

لين Si Pipi Merah said...

wah!! menang dah..rezeki ..tahniah cik len . ^_^

plain83 said...

LoL tahniah Len!! dah abih karang surat ikut format diraja blom? XD