Thursday, 22 November 2012

Excited macam Mr. & Mrs. Farid


Seperti Farid Kamil dan Diana Danielle sangat excited, begitu juga dengan saya. Bezanya, dorang dapat anak!!!

Saya hanya koyak, rabak, melecet dan kesakitan.
Terpaksa menahan kesakitan disebabkan keterujaan dan nafsu yang tidak tertahan. Maklumla.. benda baru <- Bodo!

Sape suruh tak sabar, kalau dah 'first time' tu tak perlu la lama-lama, jauh-jauh.
Ni gedik jugak nak...

Ni ha.. tengok la akibatnya!!!


Tumit kaki kiri yang koyak.

Tumit kaki kanan yang rabak kulitnya.

Nampaknya aku harus say bye-bye to Kelly Kelly Day sehingga tumit sembuh.

Semuanya salah nafsu melampau aku nak pakai kasut ni..




Nampak tak melecet kat tumit kiri? Hahaha...bodoh betul. Dah tahu kasut baru, gedik jugak nak pakai jalan kaki dari rumah ke tempat kerja. Adoi! Sengal sengal sengal.
Tak sampai 5 minit jalan kulit dah melecet,
 10 langkah kemudian selaput dara kulit dah koyak.
20 langkah kemudian, kulit dah rabak dah..
tapi masih perlukan beberapa puluh langkah!!
Dalam puluhan langkah, aku jalan terkangkang-kangkang macam orang baru kena rogol dalam TV. Semua orang tengok aku semacam. Walau kasut dah start gigit daging lemak, ku gagahkan diri untuk tersenyum cover sakit. Fcuk about breakfast, aku terus naik office.
Sangat terseksa!!!
Sangat terseksa!!!
Masa nak naik lift tu, dan dan la pulak satu lift dengan CEO dan 2 orang anaknya. Adeh~ macam mana aku nak bagi senyuman yang ikhlas? Grrr~
Nampaknya boleh buat yoga jer la hari ni sebab yoga tak perlu pakai kasut.



p/s: *le Len Inouie masih bersemangat nak Kelly Kelly Day!
Bye semua. Nak jalan dulu.. (sambil jalan terhenjut-henjut).



10 comments:

Encik H said...

hahaha..dia punya intro tu yg xleh tahan nak gelak..

plain83 said...

Len Inoue sengal...

LoL!! XD

Len Inouie said...

Oh... there is *le sengal Len Inouie. :)

Wen said...

Hahaha kesian ko ni. Sapa suruh,,, tapi cantik o kasut tu hihihi....

boni kacak said...

hahaha.selaput dara pun masuk juga.hahaha.. jadi, macam mana nak pakai kasut ni lain kali ye??? kena pakai dengan stokon sekali agaknya tu

Len Inouie said...

En.Kacak: kwn2 len cakap kena pakai stoking. Bukan stokon. tp len takde stokin ala-ala stokin sundal gitu.

cHeRyNa PiReS said...

haishh..dah la org batuk...dia punye posting kasi org gelak tak beringat! eh...tp kasut tu cantik kan?

errr...ada org yg state the obvious tak?

"Baru lepas kena rogol ke?"

Hihihi...

Len Inouie said...

Naseb baek xde. Hahaha... orang tgk smcm jer. Tp I puposely swing my hair to distract the attention to my awkward movement...add with a smile.

Hahaha..

boni kacak said...

hahahaha..sorry.. typo..hehehehe.. stokin sundal awak panggil tu??hahahahaha.. kejam betul..hehehe

Jna marcello said...

ok Na suka gilaa kasut tu beli katne NAK JUGAKK tok mlm retro Na !! nak nkk nkk!!!