Monday, 26 November 2012

aku tak bisa memilih antara tiga

 
 

Merujuk kepada gambar di atas, pada 1 Dec 2012 saya akan ada Annual Dinner. Tema adalah 'Back to The Past'.  Memandangkan *le Len Inouie merupakan committee yang organize Annual Dinner ini. Harus berpakaian mengikut tema. Maka dengan itu, *le Len Inouie menjadi bingung untuk memilih apa yang harus dipakai? *le Len Inouie sudah membeli. Maaf! * le Len Inouie tidak ingin berbelanja untuk malam yang hanya satu ini. *le Len Inouie hanya akan pakai baju yang sudah sedia ada tetapi tidak tahu mana satu nak pakai.
 
Pilihan adalah seperti berikut:


Pilihan 1: Warna merah. Aku suka merah. Sangat suka. Sangat-sangat suka. Cuma baju ini punya 'v' neck yang sangat deep. Sangat deep. Itu sahaja masalahnya sebab akan menampakkan *****. Dah... semua tahu apa maksudnya. Kalau aku pakai baju ini, ini akan kontra dengan statement aku tentang pemakaian seorang perempuan. Hehehe... well aku pun kadang-kadang cakap tidak serupa bikin jugak. :p
 
 

Pilihan 1: Berwarna peach. Bahagian atas tidak seksi tetapi sebelah bawah sangat amat pendek sehingga menampakkan *****. Korang tahu apa benda yang aku maksudkan. Aku tidak punya stoking ala-ala sundal untuk dipadankan dengan baju 'peach' ini.
 
 

Pilihan 1: Warna merah polka dots yang memeningkan kepala. Pendek pun tidak, atas pun tidak seksi sangat. Cuma lengan dia agak pendek bagi aku yang kadang-kadang kuno.
 
Anyway, macam mana aku ada baju-baju ni at first place? Bodo punya *le Len Inouie membazir beli pakaian tapi tidak pernah pakai. Adeh~....
 

Oh ye! Kepala *le freak Len Inouie berwarna 'paramore decode' secara tidak disengajakan seperti ini.

24 comments:

Encik H said...

merah!

Len Inouie said...

Boleh ke? Hmm..

Encik H said...

erks..rasanya merah dgn putih tu memang cantik, compare to polka dot..

plus Len suka merah and letak gambar baju merah tu kat atas (instead of baju putih or polka dot)..so pakai jer la merah..:D

Jna marcello said...

Len google tara roly poly Len..
best kita ade tema yg sama weeeew~!!!

Len Inouie said...

tu la.. dh lama dh theme tu kena set tp still x decide nak pakai apa. Rambut pun x decide lg nak wat cmner.

Len Inouie said...

tu la.. dh lama dh theme tu kena set tp still x decide nak pakai apa. Rambut pun x decide lg nak wat cmner.

Wen said...

mcm mana sa mau aksi tau ko ni semua pun PILIHAN 1. hehhee sa undi merah.... hehe.... cari ja tube ha. :) hehe.. rambut.. kasi ala2 kristen stewart masa dia kawin? cantik ka? sa rasa ok juga.. :)

Len Inouie said...

Hahahaha.. wen: akhirnya ada org perasan sy letak semua PILIHAN 1.Hmm..braid tu cantik. Tp dari depan macam rambut sy yang baru bgn pagi ni. X beza. Ish..

-meeSUPERGIRL- said...

back to the past? pakai lah ala2 saloma . hehe . jgn lupa bunga ros besar2 atas kepala :P

Encik H said...

alahai..xperasan pulak semuanya pilihan 1..hahaha..tapi still kelebihan utk baju merah, sebab tu jadi pilihan 1 yg pertama..:D

boni kacak said...

yang ketiga tu nampak cantik la awak.. kalau awak pakai memang comel

plain83 said...

hmmm...polka dot lebih kena dgn tema ^^, merah nmpak agak moden, tp kalo nk pakai yg merah tu jugak, elok dikenakan dgn inner hitam yg stylo ckit (not the usual cheep one) ^^

yg peach tu nmpk a bit childish (to me laa) ^^

Len Inouie said...

Hmm.. 2 polka 2 merah. :)
Peach tolak tepi dah.

:p

hnahdy said...

polka dot ikut tema..:)

Len Inouie said...

Halamak. 3 polka 2 merah

Pocket said...

pocket go for the third one.
sila pakai spek frame tebal kaler merah juga :D

tengok lah filem filem lama :D
kot kot buleh ada idea.

Pocket said...

pocket go for the third one.
sila pakai spek frame tebal kaler merah juga :D

tengok lah filem filem lama :D
kot kot buleh ada idea.

Len Inouie said...

dah 4 polka, 2 merah.

Syaifuddin Alias said...

saya suka polka...hehe..

Len Inouie said...

Nampaknya macam kena memplkakan diri jer.

Wen said...

haha yaka? bah hadiahnya mana? hehe sa kan sesitip dengan bahasa ni (LOL)

alaaa... sama la kita.. sa ingat mau biarkan rmbut ni asli ja lepas ni. hehe.. ba jadi takkan ko mau kasi straight tu rambut. nda lawa la. huhu

Anonymous said...

Pocka dot,, luvly pa.


Anonymous said...

Merah,pakai la tube nk tutup v tu,haha..then mekap style org dulu2 + sanggul

Hime s

Len Inouie said...

polka menang!
:P