Thursday, 11 October 2012

TENTANG PARUT

Menurut article ini, parut di muka lelaki menjadi penarik minat perempuan.
Ye ke?

Mcm betul jugak la.. kadang-kadang aku rasa macam tu jugak la.
Mcm cool jer ada parut kat muka. Especially lelaki tu bertatu dan sedang merokok sambil minum kopi. Hahah! Eh, jap! Aku tak suka lelaki merokok tapi kenapa lelaki berparut di muka dengan rokok itu cool?

Hmm.. aku sendiri tak dapat jawab. Cool~ tapi aku tak jatuh cinta pown! Sorry man!
Ko bukan taste aku sebab ko ni perokok. Full stop!

Tapi kalau perempuan ada parut kat muka macam mana?
Cantik ke?
Menarik ke?
Cool ke?
Suka ke?
Ayu ke?

Honestly, masa kecik2 dulu bila aku tengok orang berparut kat muka. Mesti aku fikir orang ni 'jahat'.
Tapi dah besar ni takdelah aku fikir jahat dah.
Aku terfikir, apakah kisah di sebalik parut itu?

Hmm...mesti menarik cerita dia kan?
Sebab aku berkulit cerah, takde siapa perasan aku ada lebih 10 parut dekat tangan. Macam taiko wo!
Hahaha..Boleh dikatakan penuh dengan parut. Bukan tu jer..


Fact: Muka aku ada parut sepanjang 3.5cm kat pipi kiri. Macam gambar hiasan kat atas.

Kalau korang rasa aku cantik dalam gambar, wait until you see me in person.
Korang tak payah percaya la kat gambar. Thanks God! Sebab aku berparut, aku pandai photoshop.
Kah! Kah! Kah! You're trollllllled!


So, kat alam maya ni janganlah korang nak percaya sangat dengan gambar2 bajet cute (termasuk aku. tapi aku bukan geng itik ok). Lebih-lebih lagi gambar buat muka duckface, buat peace dengan mata bajet anime, dan try so hard kepit dada nak tunjuk lurah padahal breast baru 32A.

Beauty should come from the soul.. a beautiful mind and soul.
Tu la kecantikan yang akan bertahan selamanya. 32A tu akan berakhir, mulut duckface tu korang takkan larat nak buat duckface masa tidur..itu amat memenatkan.

Dah.. sudah-sudahlah mengarut tu Len.

=)








2 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hey...i love lelaki ada parut k!
try once and always from judith mcnaught. pergghhh...sexy!

anyway, ada perempuan ada parut yg cantikla. parut jerawat?

cer check..awek2 byk parut jerawat yet ada bf ramai.

serius ada:)

ohh..38D nieh kalau boleh hide, nak hide lagi sbb sangat menggiurkan:P

Len Inouie said...

Bukan parut jerawat semata2 my dear.. uhuk3..

Parut yang I xtau macam mana dapat. My aunt refuses to tell. It was a big wound..and healed.

Haha.. I like looking right to the guys eyes. We could see where their eyes go. The moment they look down, we know what they see.

Kah! Kah! Kah! And I selamba cakap 'you're looking at my breast. Wise man do not do that'.
Kah3!