Monday, 1 October 2012

Lelaki pengemas, perempuan penyepah. [?]

Bercakap tentang kemas dan serabut, perempuan mesti sinonim dengan kemas. Lelaki selalu disinonimkan dengan serabut. Tapi ada satu perkara yang lelaki memang confirm menang.

Desktop kebanyakkan perempuan. (Gambar contoh)
Ini belum teruk lagi. Sebab ni desktop aku dengan desktop wallpaper bukan kegemaranku. Gambar sebagai contoh sahaja ok? Aku memang tak tahan tengok desktop yang penuh dengan icon tapi sebab tak sempat nak susun, jadi la macam ni. Mcm ni pun dah sakit jiwa tengok. Kalau tak percaya, korang pi la tengok dekstop perempuan kat office ke, adik ke..mana-mana perempuan la. Aku gerenti 99% perempuan, icons bersepah kat desktop. Aku penah jumpa member perempuan yg x tau dia save file dekat mana sebab semua tempat bersepah dengan icon.*facepalm*.

Tapi aku special (poyo syal). So, sebagai orang yang berdikari (tiada kaitan langsung), aku nak letak icon desktop organizer tapi tak ada password admin untuk komputer kompani. Hahaha... lagi satu, aku guna netbook yang looser dan tak boleh tukar desktop wallpaper pun. Gila boring, aku sentiasa nampak windows punye logo je. Damn! Jadi demi kedamaian jiwa ketika bekerja, aku buat la design aku sendiri seperti ini..


Len's Desktop

Amacam?kemas tak? haruslah.. hahaha..
Kalau nak jugak, download jer photo kat bawah ni.
Cuma kene la edit nama saya kat atas tu dulu yer. Nothing comes effortless my dear..
:)


Silakan 'Save' for you desktop kalau masih belum kemas. =)

As requested. =)

7 comments:

Mohd Hafizan Nurdin said...

hehe.. ada lgi 1.. blog.. layout blog perempuan serabut.. susah nak scroll.. lelaki mudah jak nak scroll... xp kan2..

Len Inouie said...

true2..perempuan kalau boleh segala benda yg boleh terbang dia nak letak dlm blog dia..falling snow, falling leaves, falling love.X cukup tu, nak pop-up cute2 emoticons lg.Hahah..if possible I want to make it lagi sket. Tp xkan semua xde plak.

betty said...

betty nak bleh len???

Len Inouie said...

Silakan betty.. download jer.Then edit. ke nak aku edit?Hahaha...

betty said...

bleh gak ko edit kan untuk aku bleh???

hehe,, nak edit tu aku xreti sgt la..

Len Inouie said...

Hahahah...ok2.. aku remove then update balik. :)

betty said...

tq len.. i tokk it o
ready