Tuesday, 9 October 2012

Hidup Seliat Kartun (18SG)

Sejak dulu aku selalu guna motto ni dalam hidup aku. Sejak umur 13 tahun kot..
'HIDUP SELIAT KARTUN'
Tak faham? meh aku explain...


Tom mati tak?

Jerry mati tak?



Dorang mati tak?
Semua tak mati kan!?
I hope you got what I am trying to tell.
Well, kalau kita sebagai manusia memang la mati kalau kena macam ni. Tapi apa yang aku nak utarakan kat sini ialah:
Nothing will kill my spirit. I will always stand up AGAIN no matter how low things knocked me down.


I survived this with half hair gone (burnt). Lol.. (I was trapped in the burning 22nd floor apartment)


I survived this too..someone tried to drown me to death.



And the recent one.. I survived this.
This is the photo that I keep as a MEMOIR of Relationship Abuse.
Please.. do not ask me to make a police report.
I am over it and
I DON'T BELIEVE IN REVENGE!

Loosing a great lover like me (I think I am and I do) is the biggest mistake and great punishment that he will definitely suffer for his entire life. Ha Ha Ha! That feels good..

FREEDOM is now MINE!

sangat gembira.. hehehe..



PERHATIAN: Kepada pembaca yang mengenali Len di alam nyata, Keep my story low ok? Don’t freak out. Shit happens… my family is not aware of this because I don’t want two big families involved just because of one ‘black sheep’ that abused me. I will let them know somehow but I want to take it slowly. Well, you know... family members could be very protective kan? So, keep my story on your own… aku tau. Ayat macam bodoh jer percaya kat someone.Hahah.. tapi kenapa aku gedik nak post jugak? Sebab…nak tunjuk kat sape-sape kat luar sana yang lemah dan feel hopeless in life.. bersyukurlah dengan apa yang korang ada sebab ada orang lain kat luar sana (contohnya *le Len Inouie) yang ada hidup tak berapa nak cambest macam korang tau tak?


Hold your own, know your name, go your own way and everything will be fine.

9 comments:

betty said...

is it happen to you?? u had been abuse by him???

Len Inouie said...

No. Gimmick! Unbelievable right? Haha.. now u are confused.
O.O!

cHeRyNa PiReS said...

darling...i'm so sorry to read this and i'm glad u're very strong and u know how to ensure things are being done without any harm.

Eh...why am I confuse now?

<<<< --- saying this.

Prince of Noob said...

Hmm ada org abuse awak sampai mcm tu sekali? Kalau awak ni awek sy, sy akan jaga sampai mati. Lelaki mcm tu yg sanggup cederakan wanita xlayak digelar lelaki. Xpe dear u deserved a better man, satu hari pasti awak akan temui lelaki yg lebih menghargai awak.

Len Inouie said...

Cheryna: Too bad...not strong enough to protect myself yet that he got me bleed, the bruises was an act of defense but failed.hmm..kinda hard to erase memories when scar exists.

Noob: Hohoh..Yup...too bad.Dia x sedar apa yang dia hilang.His entire family n close friends loves me. Loosing me means loosing the support of the family and friends indirectly. His family and friends might never know what happened to me.But they will ask him 'Inouie mana?'.Ha ha ha.. tercirit la dia nak jawab!Tulislah 1000 muka surat buku cerita buruk ttg Len. I can guarantee, no one is buying it.So.. biarlah dia :)

Sobriezh Hamzah said...

Yeah our spirit memang kebal.
Sekebal kereta kebal.

Hahaha :)

mecha_praline said...

seems hard to kill u len. sorry i'm joking.

aku memang percaya ada ppuan cinta seutuh ini pada lelaki yang dia sayang. even kena cedera sampai macam ni. so aku faham.

yang aku tak faham, kenapa lelaki sanggup buat benda begini pada ppuan yg dia kata dia sayang?

tentang spirit yg u nak sampai, i dunno how long i can resist if such thing happened to me.

Wen said...

uiiiiiiii why i never read this b4? hmmmm nda pa, skng sa sdh baca... :)

firdaus m said...

op.

aku reader baru. baru terjah2 blog ko dan click sana sini terjumpa ni.

bila sampai post ni, rupanya kau seorang perseverance. baru aku tau intuition kau utk push to the limit.

klu ckp org terengganu, hebak mung!