Monday, 22 October 2012

Dia pegang **** saya (18SX)

Len:  Oh yeah.. what was that look?
Him: Hahaha... apa?
Len:  U look at my face with a very I dont understand  look
Him: Hahaahhaahaha  <-- aku tak faham kenapa dia gelak
Len:  at the **********. I asked u.. why?and u said xde pape
Him: Hahaha
Len:  I never see that kind of eyes. Tell me what was that look?
Him: I pon xtau. Hehehe..
Len:  I cant stop thinking about the way u look at me..
         U wanted to say something?
         or anything?
Him: hehehe.. xtau. I really dunno apa I fikir
Len:  Hmm.. I was wondering may be u think i'm vulnerable?
         or adorable?
         I really have no idea..
         or fragile?
         I really want to know.. hope u know I rely on eyes.
Him: i know
         tp i xde fikir apa2
Len:  ok.. thats scary.
         So, it is no feeling look?or no thinking look..haha..
Him: Haih..
Len:  ok3..
Him: Susahnya ckp dgn org berfalsafah n everythng has meaning ni..
Len:  Then don't stare at me like that again.
Him: I ckp I don't have any idea..
         I mmg have no idealar my dear..
         Jgnlah paksa2 pulak..
         okay..
         I won't stare at you dah.
Len:  ok. curiosity
Him: I understand the curiosity part.
         But when I cakap xde apa2 knp u still mcm paksa2.
         Like my words have no meaning for u..
Len:  Just curious.         
         Very high curiosity
Him: Fine
Len:  Im sorry..
Him:  Using words again.
         curious n very curious..
         It still the same
         Curious$
Len:  Hahaha..
         Im sorry..
Him: I'm sorry too..
         I mmg tgh sgt penat n x larat nak layan falsafah n curiosity u now.
Len:  Its a new thing for me. i dont mean to force.
Him: Esok maybe boleh layan balik after I have a good rest
Len:  Then I stop now. have a good rest and good sleep Mr. ******

-Conversation End-


Yes. I do call him with 'Mr' in front of his name.
Damn! That is really-really-really bothering me.
I really mean the 'High curiosity part' and I know he wouldn't answer me.
When I read back my texts. Damn! Itu sangat annoying. Girls.. ini contoh ke'complicated'an (perosak bahasa) perempuan dan keringkasan seorang lelaki. Aku percaya dia memang maksudkan apa yang dia cakap (ke aku naive sgt?). Ye.. saya percaya.
Bilakah Len Inouie akan belajar supaya tidak terlalu details? Urghh!!
That was a very bad way of comunicating indeed. Don't ever copy.

Aku memang ada isu dengan 'look'/'pandangan' mata seseorang ni.
Ceritanya bermula begini..

Ketika saya berumur 12 tahun, dari Sabah saya dihantar ke Kelantan untuk menuntut di sekolah berasrama penuh (this explain my gomo kelate gomo). Semasa menunggu bus di Hentian Putra, saya melihat seorang lelaki dari cermin. Melihat diriku dengan pandangan yang sangat saya tidak fahami. A new look. Dia tersenyum kepadaku dari pantulan cermin. Saya tercari-cari di mana lelaki itu tetapi tidak dapat menjumpai dia secara fizikal. Bila tengok cermin, lelaki tu masih ada kat sana dengan pandangan yang very I dont understand. New. Weird. Strange. Saya tak jumpa dia sampai masa naik bas. Semasa tertidur dalam bas, saya terjaga kerana ada orang mengacau saya sedang tidur. Ada benda masuk celah skirt. Bila terjaga, rupanya lelaki yang sama duduk kerusi depan saya. Dia tengah meraba pangkal paha saya dari celah-celah kerusi (kerusi bas dulu-dulu jarang-jarang jaraknya). Saya terkejut lalu menumbuk muka lelaki itu. "Jangan kacau saya tidur la' kataku.
Oh, lupa nak cakap! Saya seorang yang ganas dan ada six pack pada ketika itu kerana saya membesar bersama abang-abangku.

Selepas sampai di destinasi, penjaga rombongan saya tanya ' dapat tidur dalam bas tak?'
Saya jawab 'tak. ada orang kacau saya tidur'.
Cikgu Suhaimi (penjaga saya): Dia kacau macam mana?
Len : Dia pegang paha saya. Dia cuba selak kain tapi tak dapat. Saya tumbuk muka dia
Cikgu Suhaimi: Astaghfirullahaladzim... kenapa tak jerit?
Len: Sebab saya dah tumbuk muka dia? (dengan muka innoncent)
Cikgu Suhaimi : Astaghfirullahaladzim... Len. Dengar dan ingat baik-baik. Apa orang tu buat adalah salah. Itu namanya mencabul kehormatan seorang perempuan. Awak telah dicabul tanpa awak sedari. Lain kali kalau ada orang lelaki sentuh awak macam tu, atau mana-mana badan awak. Awak kena menjerit dan meminta tolong!


Len: Ye cikgu! Saya akan ingat. Saya akan menjerit.

Oh! Baru saya tahu itu mencabul namanya. Pedo!!!!!

Saya harap itu dapat menjelaskan kenapa saya ada VERY CURIOUS terhadap 'NEW LOOK'.

Oh ya, this Mr cakap 'you are too literature for me'.
Once, he said I am too harsh (that was before too literature).
If I take it literally, I am both harsh and literature.

p/s: Fikiran masih terganggu dengan the 'new look'.


Always : Terima kasih kerana sudi membaca sampai habis! sangat terharu!




17 comments:

Encik H said...

okey..first!! for the first time!! hahaha..

curiosity is killing rite? :)

Encik H said...

okey..tadi dah baca separuh..then lepas komen baru tekan "Continue Reading" tu..hehehe

somehow org ppuan ada instinct as if pandangan lelaki tu seolah2 menelanjangkan dia..dan pandangan tu buat dia rasa tak selesa, insecure and sangat curious..

Len Inouie said...

Hahah.. maknanya entry sangat panjang macam selalu.

Jna marcello said...

dimana ada h dictu jugak ada na kan hahaha
hye len ;)) actually aoe yg H bgtw tu exactly btul sbb H memahami ke2-2 kaum heeeee nice 2 noe u len ;)

plain83 said...

LoL tumbuk muka tros hahahaah priceless!! XD

masa tgh study kat uni dlu, slalu naik bas waktu mlm bila balik kg. ada skali satu mlm tu, tgh mamai2 atas bas, tetiba rasa mcm ada org 'garu' lutut (sib baik jugak la aku jenis suka pakai jeans yg baggy), suluh dgn lampu hp, tangan mamat kat depan rupanya...dafuq??! cisss kurang ajarrr!! pstu aku suluh jer terang2 dan buat bunyi 'ehem ehem?', n dia pon tarik balik tangan dia dgn laju...tak kacau dah pstu..kalo ikotkan ati mmg nak jer aku siku kamehameha kepala dia sedas, konpem leh retak tengkorak punya la ^^

oh itu bukan kategori pedo dah la, sbb time tu dah masuk uni...tu hanya pervert murahan yg terlebih sangap saja ^^

Len Inouie said...

na: Nice to know u too.. :)I grew up alone. So, i really rely on instinct. Tu yg buat lg curious. haha..

Plain83: kacau budak 12 tahun mmg sah2 pedo. Dahla aku tengah pakai BAJU KURUNG SEKOLAH dengan muak suci murni. Kalau jumpa sekarang aku nak tengok dia berani pandang aku ke tak. Dia pandang aku korek biji mata, hancurkan jari. Gilis sampai kudung. Hahaha... gial imaginasi mengganas

Anonymous said...

It's so lucky for me to find your blog! So great! Just one suggestion: It will be better and easier to follow if your blog can offer rrs subscription service.

dilla said...

kalau lelaki tu jambu pastu ada makcik muke mcm hulk hogan raba2 b0ntot die agak die suke x.

boni kacak said...

hehehe.. lelaki ni sangat ringkas dan direct to the point. saya pun tak faham apa saya cakap ni..hehehe

boni kacak said...

kenapa tadi saya baca tak habis? adeh.. memang bagus awak tumbuk dia. kalaulah boleh diulang masa tu, saya nak awak tambah dengan pijak2 muka dia

Len Inouie said...

lol.. semua org t'tipu.
1st dia kacau, I terjaga dia cepat2 tarik tgn.
2nd , I terjaga I pukul tangan dia n sambung tdo balik.
Kali ke-3 i buat2 tido. Bila dia jenguk nak hulur tangan, i hulur tgn tumbuk muka dia. Pastu dia stop.

cHeRyNa PiReS said...

It's all about judgement Len! It has never been easy to judge. Sometimes we want to prevent this character called judgemental so much, we tried to think positively about everyone.

Aye, we tend to get complicated simply because we wanted to ensure that we got the best out of all situations. Padahal simple je.

But...in your stupid pervert situation, aiiii...careful!!!

hime s said...

serve him right la,hahaha

hime s said...

tahniah.biasa popuan kalo kne kaco diorg terkaku x buat apepe

new hope said...

kata tok guru org buka aurat layak dirogol, bukan aglakan tapi tok guru cakap sinis sbb pmpn tu provoke!

KLIK menyanggah Nazri, Malaysia bukan negara sekular

Jna marcello said...

len ^^selamat hari raya aidil adha ^^

boni kacak said...

awak yang comel..mohon update entri.. nak baca entri terbaru..hehe