Wednesday, 5 September 2012

Ke 'skema'an ku yang orang cakap pelik.

Sejak akhir-akhir ni aku selalu post pasal benda emo-emo jer. Padahal kat luar aku bukan budak yang muka masam. Aku budak yang.... ish.kadang-kadang aku malu jugak memikirkanya. Tp lantaklah.. penat dah cari rezeki buat isi perut. X perlu aku susah-susah nak piki sangat pasal apa prang pikir. Asalkan aku tak keluarkan ayat yang super bodoh depan CEO aku dah le..

Oh ye.. aku nak cakap pasl salah satu benda bodoh yang aku x boleh nak elak. Aku tak tau nak ubah macam mana. (tak perlu kot). bukan teruk sangat pon.pasal nasik.

Aku tak boleh ar kalau orang timbun segala jenis makanan atas nasik aku. Aku tak suka bila makanan aku 'overlapping each other'.


Alasan no.1 : Aku tak suka kunyah benda lain-lain kekerasnnya dlm satu-satu masa. Aku nak feel satu demi satu.

Alasan no.2: aku nampak ianya seperti makanan untuk anjing (sbb dulu bestfriend aku anjing jer.aku suka sepak menyepak dgn anjing). Aku bg dia makan macam tu.. gaul lauk dn nasik then bagi kat anjing. ish.. x boleh la...


Ni pun dah unacceptable bagi aku.


2 comments:

plain83 said...

kikikikiki...quite a picky eater, mengingatkan aku pada tabiat pemakanan seekor udang harimau (aku imagine ko sdg makan pallet mcm udang harimau) XD

Len Inouie said...

hahaha... ape dah.
Akibat biasa makan dalam tray hostel dulu.