Thursday, 21 June 2012

Charity yang tak berapa nak charity

All this while i've been in love with all charity related events.. tapi tak tau lah kalau ni ape lak.. sejak msuk kat company yg aku kerja sekarang ni, dah banyak benda aku buat. eh, salah.. aku 'potray'.. aku jd auditor, aku jd grafik designer, aku jd tukang angkat buku, aku jd photographer, aku jd website designer. What? Oh ya, aku jd sports representatie, anjurkan event itu ini..byk la. hr tu 'lil bos' suruh aku lead staff performance untuk charity dinner. Aku dah cakap tak nak coz President Uptown Sports & Recreation Club (USRC) suruh aku organize Rat Race. Lepas tu aku kena organize malam berbuka puasa dgn orphanage lagi.. aku dh cakap untuk perform aku ok, tp kalau nak lead, AKU TAK NAK! Oh, lupa nak mention pasal MY MAIN TASK. Aku kena start projek mystery shopper/pelanggan misteri untuk bussiness process re-engineering. So, aku kena cari at least 4-5 vendors to meet up on the projects. Ingat senang ke? Garu kepala la kalau mcm ni..

Sigh~~~~... I am so fed up.
Tp apapun stay POSITIVE!!!

I can do it!! with glorious failure? hahahahaha....
Nope. Must be EXCELLENT!!

0 comments: