Thursday, 27 October 2011

Sapphire desire?

Out of sudden..

Suddenly i feel like i need to have a ring.. a sapphire ring.
Why? I don't know.. I tot this feeling is just a compulsive desire.
However I have been thinking about it since last few months..
for what? I don't know.
I just think that i need a sapphire. May be I should call it sapphire desire?
I am really into it now. I searched about sapphire and i found out that it is birthstone for September baby.
And Price Charles also choose Sapphire as the wedding ring for Princess Diana.
Interesting!

I am considering these...










Which one is nice?
I already bought one.

Sunday, 9 October 2011

Post 111: Jealousy

I am not single.. I used to be not so 'jealousy'.. but now I find that i get jealous easily. Is it because i really love my husband wanna be? Lol..

I got nothing to be jealous indeed but I can't stand and sit still somehow.
I am worried all the time even he is telling me the 3 words everyday.
Ahh.. I am just a lady ( lady ke?) hahaha!

Dulu rumah aku berjiran jer dgn dia.
Tp sbb kerja aku pindah pi Damansara lg.
Suddenly berjauhan ni buat aku tak best sometimes.

Tp semua ni sbb aku jugak.


I am too eager to reach for my dream and let everyone kept aside.
Or maybe because I used to be ALONE?

Tuesday, 4 October 2011

110 Posts

Sedar tak sedar, rupanya ni dah jd post aku yang ke 110.
Dah lama rupanya aku blogging. Dah banyak pahit manis yang tertulis kat sini. Kalau ada stalker, dah cukup untuk dpt tau sedikit sebanyak apa aku dah buat, aku duk mana dan sebagainya. That is scary! lol..

Sekarang ni, dgn temapt keje yang baru, semua baru.. relaks tp kalau pandang jauh sket, aku akan ada baaanyak kerja. Good! Hmm senior executive merangkap manager aku dah nak belah 14.10 ni.. macam risau pun ada aku dibuantnya sbb nant aku xde bos.
Kene berenang sorang2..tp pd masa yg sama, mungkin ni satu peluang?

Peluang naik pangkat?Ha3... yela.. mcm tak adil kalau nanti org baru tu dtg asyik duk tanya ku semua. Kang aku lak yg jadi mcm manager tp dbayar gaji executive jer..

Hish.. tak bleh jadi nih~.. apa2 jer la. Skrg ni semua semakin lebih baik.
Hujung minggu ni ktorg nak pegi Broga.

p/s: Aku dah 2x dapat chance donate blood. tp aku tak pegi. Sbb penyakit tak boleh tidur aku ni la.. hish~...skrg dah cukup berat badan, tp darah entah dah lepas ke belom.