Friday, 26 August 2011

Keretaku ditebuk tupai.

hehew..
Sungguh sedih. Ntah apa dah jadi.
Hr ni suwei betul. Pagi2 dah terlanggar kereta Myvi tepi jalan tuh.
Tp yang tu aku x kesah sgt sbb org tu mmg parking x betul. Xde kereta bleh lepas punya..petang aku balik dr kerja aku terlanggar kete lain lagi.
tp yg belah petang tuh aku akui mmg kelalaian aku.
X pernah kat flora damansara ni lengang dengan kereta. Aku sepatutnya harus lebih berhati2 supaya x kaco kete lain. Kang ada yg bengang, habis pecah kete...
Hish~.. kalau aku kaya xpe jugak. Ni miskin.
Ha3..

Tp funny la.. selama ni aku x pernah masuk area parking yg sempit.
Ms dapat keje tempat baru ni, aku dapat special parking. Jd dia bagi kad special, dpt akses ke tempat staff and x perlu bayara pape = FREE! aku mesti la excited dpt parking free. Tp lepas dah 'tap' kad tuh baru aku perasan laluan dia giler bapak kecik nak mampos. Ngam2 jer.. aku pun x pernah masuk parking bwh tanah.
Cuak~ hahahahaaha.. tp aku xde kene calar2 pon, xde tlanggar devider ke ape semua xde! Kira impressive la utk first time macam aku ni.

Tp mcm mana aku leh langgar kete kat open air car park?
Muskil betul.. hmm.. xpe la.

p/S: aku xtau nak isi angin tayar.
harap2 tayar aku x meletop aku kerjakan..
Nak tnya x berani.. sbb aku ni pemalu. Hish~

2 comments:

haikal said...

pendek sgt kot x nmpk depan..

|nouie said...

ko pun pendek.