Friday, 26 August 2011

Keretaku ditebuk tupai.

hehew..
Sungguh sedih. Ntah apa dah jadi.
Hr ni suwei betul. Pagi2 dah terlanggar kereta Myvi tepi jalan tuh.
Tp yang tu aku x kesah sgt sbb org tu mmg parking x betul. Xde kereta bleh lepas punya..petang aku balik dr kerja aku terlanggar kete lain lagi.
tp yg belah petang tuh aku akui mmg kelalaian aku.
X pernah kat flora damansara ni lengang dengan kereta. Aku sepatutnya harus lebih berhati2 supaya x kaco kete lain. Kang ada yg bengang, habis pecah kete...
Hish~.. kalau aku kaya xpe jugak. Ni miskin.
Ha3..

Tp funny la.. selama ni aku x pernah masuk area parking yg sempit.
Ms dapat keje tempat baru ni, aku dapat special parking. Jd dia bagi kad special, dpt akses ke tempat staff and x perlu bayara pape = FREE! aku mesti la excited dpt parking free. Tp lepas dah 'tap' kad tuh baru aku perasan laluan dia giler bapak kecik nak mampos. Ngam2 jer.. aku pun x pernah masuk parking bwh tanah.
Cuak~ hahahahaaha.. tp aku xde kene calar2 pon, xde tlanggar devider ke ape semua xde! Kira impressive la utk first time macam aku ni.

Tp mcm mana aku leh langgar kete kat open air car park?
Muskil betul.. hmm.. xpe la.

p/S: aku xtau nak isi angin tayar.
harap2 tayar aku x meletop aku kerjakan..
Nak tnya x berani.. sbb aku ni pemalu. Hish~

Sunday, 21 August 2011

New JoB!!

I blew my job with OCBC. That was damn sucks.. there's a lot if thing that i've learned there. Enough! Now i'm working with a property developer company.
The funny part is that, I am at same level with my previous trainer in ATCEN Sdn Bhd.
I gave my resignation letter on 5/5/2011 and officially deceased position on 5/6/ 2011.
However due to high unconsumed leave, I am no longer working at OCBC since 6/5/2011.
Since then I was just enjoying my life.. sleeping all day, wacth movie like forever, travel anywhere I want to go.. and finally, on 1/8/2011 I was scheduled for an interview. On 2/8/2011 i received an email to inform that I passed my job interview and i will start working on 15/8 (As i requested).

So, that's it. Now I am working with property developer.
Hopefully everything is going to be fun.
another thing :- I am staying with my brother again.

is that a good or bad news?
I.D.K