Friday, 29 May 2009

panic

aku ade satu tabiat yang entah pape.
aku suka ingat suara semua orang bila aku berjauhan dengan dorang.
Especially family aku.
Aku suka ingat suara semua orang dalam family aku bila aku rindu dorang.
Hari ni..aku ingat suara dorang one by one..
semua aku ingat...kecuali suara ayah aku.
suara dia makin lama makin sayup dalam memori aku..
aku panik. seryesly panik. seryes shit. aku panik.
apa aku harus buat?? aku x boleh khilangan memori suara ayah aku.
aku tak sanggup..aku tak nak. seryes aku tak nak.
aku tak nak dan aku tak nak.
kenapa jadi macam ni???aduhh....panik3..
seryesly. aku hilang arah.
aku nak memori tentang suara dia.
masa aku dapat taw aku dah khilangan dia, aku tak sepanik nih..aku positif. ajal tetap akan datang cuma cepat atau lambat jer. tapi kalau aku hilang memori suara tuh, aku x boleh terima la. hmmm...
last week aku mimpi dia pegang tangan aku sambil jalan mcm kecik2 dulu.
hmm...apa aku harus buat??duhh....
aku xnak..xnak.xnak.xnak.xnak.xnak.xnak.xnak.xnak.
aku dah try tumpukan perhatian...tapi kuar sore abg aku jer.
sore dia dah x clear.. =(
cmner leh jd cmni.....

0 comments: