Monday, 11 May 2009

obsessssi~

Hari ni aku kemas semua barang aku. Ntah nape...rasa nak kemas pulak.Huhu..baru la aku perasan betapa banyaknyer aku membazir duit.Habit aku yang buruk, aku cepat bosan dengan wallet aku. Wallet aku ade 12 semuanyer...sengall...buang duit jer. Wallet banyak kalau isi xde buat ape... kasut tu xyah cerita la.. ntah kenapa la pompuan suka sangat beli kasut. Ade satu kasut nih, aku beli masa first year, konon untuk main futsal. Kasut tuh warna hijau, macam kasut bola. Dari first year sampai malam jumaat lepas ( g main futsal), baru kali ke-4 aku pakai kot.. yang confirm, x sampai 10x lagi sebab kasut tuh masih kelihatan macam baru keluar kedai. Hampeh tol aku.. skrg aku bukan pakai sangat pun menda2 tuh semua. Aku pakai pi field work pun kasut plastik harga 20hinggit tu jugak. Ape aku nak buat dengan kasut2 tuh?nak letak mana? pening2...boot2+heels...ntah pape jer..
kalau bukak kedai pun bley...jual skali dgn baju2 gothic aku+beg2 funky2 yang memang x berguna apabila anda sudah bekerja dan semakin tua.ha3!funny la sgt...aduh... tapi ada satu benda yang aku obses tapi aku memang langsung x guna terus..
x penah guna pun. Aku simpan wat menyemak jer.Pandang2 jeling...x guna pon...ntah..nape la aku suke sangat mende bulat2 leper2 tuh..ni haa~

Ape aku nak wat dengan mende ni sebenarnyer?cm xde pekdah pon...haram!aku xkan buang punyer..

3 comments:

A.i.m.i said...

haha. ko kumpul butang2 baju? buat apa weh? tapi tu lah...minat orang ni beza2, kan

miSs ShinOsuk3 said...

ntah pe kejadah aku ske.haa...lain kali jgn tido ngan aku pakai baju banyak butang. kang sok pagi sume butang dah xde.haha..

Wen said...

hahahahhaha damn funny.. lol lagi i add ye hehe