Wednesday, 13 May 2009

hampir berakhir...

Perjuangan thesisku hampir berakhir.
Jam 2.15 tadi aku masuk dewan dengan penuh debaran.
yang ada cuma Dr Ahmad bin Abas & Dr Ahmad bin Ismail. Both dipanggil Dr.Ahmad.Menurut jangkaan awal, viva minimum 10 nminit, average 2o minit. maksimum xde limit. Semalam ada budak kena sampai sejam lebih. Aduh...shida yang satu penyelia n pemeriksa dengan aku keluar jer, nangis2..dia kata Dr. Ahmad anak pakcik Ismail serang habis2n.
Giler cuak aku dibuatnya...apabila namaku dipanggil, aku melangkah masuk dengan senyuman yang lebar. Huhu...aku siap pakai baju cam bisnes women dah ni..dengan mekap. Hahaha... yela, nak bagi lain+lebih berseri2+bersemangat depan pemeriksa aku. Lagipun untuk pemakaian and attitude pun ada markah. Mula jer, 1st page dah salah dah...gaya UKM hancus. Aku senyum jer..lalalala...hampeh tol. Banyak giler soklan dia. siap taip list soklan sampai 2 page. Syukur penyelia aku jd pengerusi. So, agak2 aku cam kene hentam, dia warning masa dah nak habis. Hahaha... slepas aku merapu entah hape2 jer, aku dipersilakan untuk belah daripada dewan. Lalu, aku belah dengan hormatnyer...kuar jer, aku tengok jam...mak aih....4o minit ropenyer. Mujur bukan sejam. x sedar pon dah 40 minit. giler aar... tapi satu mende yang aku lega, ''mulen, u bagus. U jawab x ,merapu2'' kata Dr Ahmad Abas supervisorku yang disanjung. Sungguh kembang dan lega hatiku mendengarnya... impossible aku leh jawab semua benda tapi sekurang2nyer aku x merapu n look sooo~ stupid. Anyway, thanks God its over. Im hoping for A.
=)

2 comments:

A.i.m.i said...

bagus, anda jawab tak merapu. hahaha

miSs ShinOsuk3 said...

=D