Monday, 25 May 2009

fobia

ni kisah ntah pape...dalam banyak2 benda yang berlaku...ni jugak yang aku rasa nak post.
thesis dah submit, tapi ada big mistake.
Dah jilid, orang kedai jilid xde chapter 5 sampai lampiran. hampeh betol.
Malam tadi...ben nak bertolak dari rumah balik shah alam.
Masa dia nak keluar, tup2 kunci hang. Mangga xleh nak buka.
Dah la solex 2...dengar solex2 nih aku dah ada pengalaman dah... masa aku terperangkap dalam rumah yang sedang terbakar hari tuh, solex jugak yang payah nak bukaknyer..
Pas terkunci, aku search dalam tenet camner nak unlock padlock cam yang ade kat rumah. Hampeh...sumer dalam you tube duk tunjuk mangga yang cikai tuh...yang ada dua lubang kat tepi cam solex tuh langsung xde [mungkin x jumpa]. frust dibuatnyer.. akhirnya, buat kepurusan panggil member2 tlg bukak tapi masalahnyer, skrg nih cuti. Member2 sure balik kampung munyer..
last2 skandal [he3] ben datang tolong bukak...duhhh..lega rasanya.
aku dah fobia terkunci dalam rumah nih...bila sebut 'terkunci' jer kepala aku terus ingat api. Tadipun aku asik jeling jer kat dapur padahal xde ape pon..
aku mmg fobia la..hisshhhh....
kene buang nih..

0 comments: