Thursday, 23 April 2009

i fell in love...with..

what the **** huh??
dalam sibuk nak exam, aku paling suka buang masa baca tengok movie..the latest and aku dah ulang 3x tengok. TWILIGHT. tataw la kalau aku ni jiwang ke hape tapi aku memang retro kot.. Mula2 aku tengok trailer, aku dah jatuh cinta dengan citer nih.. sebab awek dia cam comel jer. wahaha... citer ni sweet..nak kata slow sangat xde jugak..nak citer banyak2 cam sangat banyak jer. Kalau nak tau, tengok sendiri. Soundtrack dia pun cmbest jugak...then setting dia best. Aku memang sangat suke..citer ni cam dongeng sket tapi lantak lah..

Jaspe(new vegetarian) yang super cool.
Bella & Edward
'Hold on tight spider monkey'

Dating atas pokok.




0 comments: