Thursday, 23 April 2009

........????

Wahaha....setelah sekian lama senyap, akhir aku post jugak.
emmm....ape yang aku nak tulis dulu yer? oh ye, thesis dah submit. 2 yang paling penting. Then satu paper dah lepas dengan penuh debaran. (cam hampeh jer).
And aku dah dapat result darah aku. Emm...no wonder aku xleh nak derma darah. Nasib baik la xde sape yang menerima darah aku jugak. no wonder aku orang yang tilik tangan aku kata aku xde dara (sbb tapak tangan x merah)-bile lak aku try wat anak?mmg tukang tilik yang fail. Hahaha...ntah pape ntah. Dahla garisan tapak tangan pun cam xde jer..pucat plak tuh. no wonder aku cepat pening. Nak dpendekn cerita, darah aku cacat. Sungguh mengharukan..huhu.. Aku ada AIDS sebab tmakan kutu bdarah dalam sup gerai tepi jalan. =D


Just kidding!!

sebenarnya, few weeks lepas aku pi check darah aku. Saje nak tgk. Tup2 Alpha Thalassemia Trait-(Mild Anemia). Kui3..x ku sangka. Walaupun aku kelihatan gagah dan comel bersama my Lovely LEmaX, ropeny2 aku ni ada whole life ilness. Xpe, x mati pon..moral of the story, sila jalankan ujian Thalassemia untuk mengelakn kelahiran anak yang mhidap Thalassemia. Kalau dapat baby yang slalu baby face cam aku jer xpe la. Nak ke anak x reti blogging dah mati, kan sadis tuh..

sekian sahaja.

AMARAN: masa nak amik darah, ready mental sebab jarum besar. 2ml darah hilang.



0 comments: