Saturday, 28 March 2009

WAJAH BARU

Aku bosan dengan gelap, aku bosan dengan suram. So, aku pon tukar la blog aku punyer 'look'.
tataw ape yang seswai, selepas tukar2 saiz elements dia, cam ade jer yang tak kena tapi aku dah malas nak adjust.Aku bukan hacker yang pro nak edit2 HTML dalam nih.. penat aku carik free template yang x sama dengan org lain tapi tgk2 format yang ader,XML punyer. Bukan HTML...ade format HTML pon x close. Dia x close dia punyer codes..bley jer nak close sendiri tapi aku malas nak tengok format nak close camner..nway, sok aku kene masuk hutan..FRIM mana ntah. Yang aku tau aku naik canopy walk. Whatever la.. yang penting aku harpa banyak benda yang aku bley blajor...

p/s: aku sangat sinonim dengan pembaziran.duh....

0 comments: