Friday, 20 March 2009

Minggu yang sibUk

duhh...minggu ini sungguh sibuk.submission thesis dah tinggl seminggu jer lagi. tapi sempat pulak aku keluar pi main bwoling dgn bet yang akhirnya aku kena kutuk sebab tak terer. Hampeh tol! dah la kalah. Pastu aku sakit pulak sebab gi main bowling. Hape dah...tapi salah aku jugak sebenarnyer..lupa yang aku xleh main. huhu...

isnin aku ade kelas sampai jam 9 malam.
selasa aku bermalam kat lab semata2 nak siapkan kerja kat lab. Skrg dah siap 98% lab. Tinggal certain spesies tuh aku tak dapat nak kenalpasti. Tapi xpe la...yang penting aku dah siap sekarang.

Rabu aku rehat.

Khamis rally lagi..hari ni jumaat...aku habiskan kerja lab yang tinggal.

And baru semalam aku taw ada member2 aku yang dah kene 'teman' masa duk dalam lab. Lucky aku tak kena...fuhhh....bersyukur gila. Bakar yang buat skali ngan aku tuh dah kena dah pun...siap nama dia kena panggil. fuhh...seram2...hahah..aku syukur gila dah siap keje and x perlu la bermalam lagi.hehe..skrg aku duk tunggu pensyarah aku balik dr london bhr bley proceed kerja seterusnya.

FOr now, aku ada exam isnin ni. 2 paper terus. so, aku dah kene chow dah. nak study...[konon].


Oh ye, tak lupa juga nak ucapkan kepada Liverpool kerana membelasah Mu dengan baik di Old Trafd..
hahah....sungguh memalukan yer..
tahniah Liverpool!!!!love gerrard....
hehe...ku rindu cumbuan mesramu di kamera. =P

0 comments: